Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα εστιάζουμε περισσότερο το ενδιαφέρον μας στις επαφές με τους άλλους & την επικοινωνία

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο....

Μια δυναμική και αρκετά θετική Δευτέρα ξεκινά την εργάσιμη εβδομάδα. Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας μάλιστα μια σειρά αρμονικών όψεων με τον Δία τις πρωινές ώρες και τον Άρη το απόγευμα. Αμέσως μετά στις 17:11μ.μ. θα μπει σε φάση κενής πορείας μέχρι τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Καρκίνο. 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά χαλαρά, αλλά στην πορεία αποκτά άλλες ταχύτητες. Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τους Διδύμους και σχηματίζει θετικές όψεις με τον κυβερνήτη σας Άρη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και τον Δία στον τομέα των στόχων, των συνεργατών και της συλλογικής δουλειάς, έτσι είναι πολύ πιθανόν να είναι φορτωμένη η μέρα σας με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωί μπορεί να μην βρίσκετε μια ορατή λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Με το να πιεστείτε και να πιέσετε δεν θα βγάλει κάπου όμως. Μόλις λίγο ξεκολλήσετε από το πρόβλημα, θα βρεθεί λύση. Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τις όψεις της σε όλη τη διάρκεια της μέρας, τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάπως ράθυμα ξεκινά η μέρα και ίσως να μην έχετε πολλά κέφια το πρωί, σκεπτόμενοι όλες τις υποχρεώσεις που έχετε με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Στην πορεία η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα, είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, αλλά με τόσο ευνοϊκές όψεις που κάνει η Σελήνη από το ζώδιο σας, είναι μια μέρα ιδιαίτερα καλόβολη για σας που θα έχετε θετικά αποτελέσματα σε αυτά που πρέπει να κάνετε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ