Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Γιώργος Χρανιώτης: ''Έφτασα κοντά στην αυτοκτονία - Τι είπε για την γυναίκα της ζωής του'' (βίντεο)

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για όλα, ενώ αποκαλύπτει και πως έφτασε πολύ κοντά στην αυτοκτονία πριν από μερικά χρόνια.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλάει απόψε για όλα στην εκπομπή του OPEN  «Απλές Κουβέντες», με τους Σπύρο Ανδριανό, Χρήστο Παπανίκα και  Θέμη Καλόγηρο.

Η εκπομπή είναι ένα talk show που μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των καλεσμένων αλλά και την γνώση της ομάδας των παρουσιαστών σε θέματα αυτοβελτίωσης και θετικής προσέγγισης της καθημερινότητας, έχει στόχο να εμπνεύσει και το τηλεοπτικό κοινό!

 

 

 

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές της ζωής του. Σε μια πολύ ιδιαίτερη συζήτηση, ο αγαπημένος ηθοποιός εξηγεί τη φιλοσοφία και τη στάση ζωής του, μιλά για την υποκριτική, για την οικογένειά του, για τις εμπειρίες από τα ταξίδια που έχει κάνει σε όλο τον κόσμο αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη, που είναι το σερφ.

 

 

Ο Γιώργος Χρανιώτης θυμάται ακόμα τις τελευταίες μέρες που πέρασε με τον πατέρα του, λίγο πριν ο τελευταίος φύγει από τη ζωή. Εξηγεί τους λόγους, για τους οποίους ξεχώρισε τη γυναίκα της ζωής του και επέλεξε να τη ζητήσει σε γάμο, ενώ τέλος, αποκαλύπτει πώς έφτασε πολύ κοντά στην αυτοκτονία πριν χρόνια, αλλά και υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε τώρα να χάσει τη ζωή του.

 

 

Φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συμμετοχή του στο γνωστό τηλεπαιχνίδι επιβίωσης, «Survivor» και εξηγεί τους λόγους που του έκανε καλό. Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατά τη διάρκεια παραμονής του;

 

 

Η συζήτηση λίγο αργότερα φτάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο πώς επιλέγει ο ίδιος να δίνει θετικά κίνητρα στους νεότερους. Ο Γιώργος Χρανιώτης περιγράφει τον εαυτό του, ως έναν «γοητευτικό φλύαρο», που χαίρεται, όταν συμμετέχει σε ουσιώδεις συζητήσεις και θέλει να αξιοποιεί τον χρόνο και όχι απλά να τον αφήνει να περνάει.

 

 

Τέλος, όπως κάθε καλεσμένος, έτσι και ο Γιώργος Χρανιώτης, κλήθηκε να αποδεχτεί την πρόκληση των παρουσιαστών, δείχνοντάς τις ικανότητές του στο σερφ, ακόμα και σε μια σανίδα ισορροπίας για γυμναστική.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ