Η Σία Κοσιώνη & ο Κώστας Μπακογιάννης βόλτα με τα παιδιά τους: Χέρι, χέρι με τον μπαμπά ο μικρότερος της οικογένειας (φωτό)

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μπορεί να έχουν επιβαρυμένο πρόγραμμα, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο για να περνούν όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι λοιπόν βρέθηκε την Τρίτη στο Κολωνάκι  μαζί με τον 4χρονο γιο τους Δήμο, ο οποίος στις αρχές Οκτωβρίου είχε τα γενέθλιά του, τον Παύλο και την Δανάη, που είναι τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο δήμαρχος Αθηναίων μαζί με την πρώην σύζυγό του Κάλλια Καμπουρίδου.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του NDP η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδσήσεων του ΣΚΑΪ ήταν ντυμένη απλά με τζιν παντελόνι και μπλε μακριμάνικη μπλούζα, ενώ φορούσε ακόμα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Ντυμένος ασορτί με την αγαπημένη του ο Κώστας Μπακογιάννης, κρατούσε τον μικρότερο της οικογένειας από το χέρι, για να περπατήσουν με ασφάλεια μαζί στον δρόμο.

Ο Παύλος και η Δανάη από την άλλη απόλαυσαν την βόλτα με τα πατίνια τους, ενώ αν κρίνουμε από τις σακούλες που κρατούσε στα χέρια της η Σία Κοσιώνη μάλλον βγήκαν για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ