Έφυγε πάλι η Πριγκίπισσα Σαρλίν από το Mονακό: Χωρίζει με τον Αλβέρτο; - Τι συμβαίνει;

H νέα μυστηριώδης εξαφάνιση της πριγκίπισσας... 

H πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε πριν μια εβδομάδα στο σπίτι της μετά από έξι μήνες παραμονής της στη Νότια Αφρική.

Κατά την επιστορφή της φωτογραφίες με την επανένωσή της με τον Αλβέρτο, αλλά και τα δίδυμα παιδιά τους, κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

 

 Eric Mathon / Palais princier

Ωστόσο λίγες ημέρες μετά δημοσίευμα της Daily Mail  ανέφερε ότι η πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης μπορεί να μην μένει με τον Αλβέρτο, ενώ δεν σκοπεύει να ξαναρχίσει αμέσως τις δημόσιες εμφανίσεις της.

 

Η Chantell Wittstock, κουνιάδα της πριγκίπισσας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσων για το  φιλανθρωπικό της Ίδρυμα στη Νότια Αφρική, είπε ότι είναι «ασαφές» το εάν η πριγκίπισσα θα ζήσει στο παλάτι, ενώ πρόσθεσε ότι η η επιστροφή της Σαρλίν στις επίσημες υποχρεώσεις της, είναι κάτι το οποίο εξαρτάται από την ανάρρωσή της, από μια μυστηριώδη ασθένεια.

Τον Ιανουάριο, πριν φύγει για την γενέτειρά της η πριγκίπισσα έμενε σε ένα απλό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πάνω από ένα παλιό εργοστάσιο σοκολάτας περίπου 300 μέτρα μακριά από το παλάτι.

Τώρα λοιπόν πιστεύεται ότι μπορεί να επιστρέψει σε αυτό το σπίτι και να μείνει εκεί ή «μάλλον θα μετακινείται μεταξύ των δύο, ανάλογα με το που νιώθει άνετα» σύμφωνα με την κουνιάδα της.

Υπενθυμίζεται ότι η  Σαρλίν πέρασε μήνες χωρίς την οικογένειά της, στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, ενώ ανάρρωνε από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε μετά από λοίμωξη.

Μέσα σε αυτούς τους μήνες φήμες περί χωρισμού έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τον Αλβέρτο βέβαια να τις διαψεύδει.

 

 

 

 

 

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, το Παλάτι προέβει σε νέες ανακοινώσεις,  οι οποίες ανέφεραν πως η Σαρλίν δεν θα συμμετέχει στους εορτασμούς για την Εθνική Επέτειο του Μονακό που πραγματοποιείται σήμερα, 19 Νοεμβρίου. 

Πριν λίγες ώρες μια νέα βόμβα έσκασε. Η Σαρλίν έφυγε ξανά από το Μονακό,  παρά το γεγονός ότι μόλις είχε επιστρέψει από την πολύμηνη απουσία της. 

Ο 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος μιλώντας στο Monaco-Matin χθες, με αφορμή την Εθνική Εορτή του Μονακό, επιβεβαίωσε πως η σύζυγός του έφυγε από το πριγκιπάτο και μένει σε μια μυστική τοποθεσία ενώ «αναρρώνει από την κούραση» μακριά από τον άνδρα της και τα δίδυμα παιδιά τους αναφέρει το tatler

«Είναι καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμη ξεκούραση και ηρεμία» είπε σε άρθρο του. «Δεν είναι στο Πριγκιπάτο, αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφθούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μία περίοδο ανάπαυσης και παρακολούθησης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ