Η Ναόμι Κάμπελ θυμάται: Η στιγμή που ο Virgil Abloh πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του Kanye West - τα δάκρυα της επιτυχίας (βίντεο)

Οι σχεδιαστικές του ιδέες είχαν τραβήξει την προσοχή του West

Η Ναόμι Κάμπελ δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο Instagram, με αφορμή τον θάνατο του 41χρονου σχεδιαστή Virgil Abloh.

Πρόκειται για ένα απόσπασμα από το κλείσιμο του πρώτου show που είχε κάνει η Abloh, παρουσιάζοντας την ανδρική συλλογή του, για τον οίκο Louis Vuitton και σε αυτό τον βλέπουμε να πέφτει με δάκρυα στην αγκαλιά του Knaye West.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Ο Abloh, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του οίκου μόδας Off-White και καλλιτεχνικός διευθυντής του Louis Vuitton, πάλεψε με μια «σπάνια, επιθετική μορφή καρκίνου» γνωστή ως καρδιακό αγγειοσάρκωμα, για δύο χρόνια πριν από το θάνατό του, σύμφωνα με την ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Abloh ήταν ο πρώτος μαύρος επικεφαλής σχεδιαστής των ανδρικών ενδυμάτων του Louis Vuitton. Ο σχεδιαστής πανεφηύρε το προφίλ του σχεδιαστή μόδας, συνδυάζοντας το streetware, τη μουσική και την υψηλή ραπτική.



Η συνεργασία του με τον Kanye West εκτόξευσε τον Abloh από την κουλτούρα του skate και των DJ του Σικάγο στην κορυφή του κόσμου της μόδας, πρώτα με το δικό του brand Off-White και στη συνέχεια στην κορυφή της παραδοσιακής βιομηχανίας μόδας πολυτελείας στο Παρίσι.

 

Ο Abloh, γιος μεταναστών από τη Γκάνα, σπούδασε αρχιτεκτονική στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Ιλινόις, αλλά η καριέρα του πήρε μια εκπληκτική τροπή αφού οι σχεδιαστικές του ιδέες τράβηξαν την προσοχή του West, ο οποίος τον προσέλαβε ως διευθυντή δημιουργικού του brand του το 2007.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @virgilabloh

Δείτε επίσης: Οι celebrities αποχαιρετούν τον Virgil Abloh: Συγκινητικά posts από Bella Hadid, Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker (φωτό)

 

Οι δυο τους ήταν αποφασισμένοι να ανανεώσουν τον κόσμο της υψηλής μόδας και μάλιστα έκαναν πρακτική άσκηση στο Fendi στη Ρώμη το 2009. Ο Abloh ίδρυσε την πρώτη του εταιρεία ρούχων, Pyrex Vision, το 2012.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ