Μητροκτονία στο Αγρίνιο: Με τα χέρια του σκότωσε την 54χρονη ο 35χρονος γιος της - την χτυπούσε με μανία (βίντεο)

Έλαβε προθεσμία για την απολογία του

Στον ανακριτή πήγε σήμερα ο 35χρονος μητροκτόνος, που σκότωσε την 54χρονη μητέρα του στο Αγρίνιο, με τον δράστη να λαμβάνει προθεσμία για να απολογηθεί.

Παρά τις πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για χρήση μαχαιριού στη δολοφονία της 54χρονης γυναίκας από τον 35χρονο γιο της στο Αγρίνιο, η ιατροδικαστική έκθεση έριξε φως στον τρόπο με τον οποίο το ίδιο της το παιδί της αφαίρεσε τη ζωή.

 

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε κακώσεις κεφαλής και αυχένα, ενώ στη σορό της δεν εντοπίστηκε κανένα τραύμα από το μαχαίρι που περισυνελέγη γεμάτο αίματα από τη σκηνή του εγκλήματος για να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος της.

Δείτε επίσης: Μητροκτόνος στο Αγρίνιο: Αποφυλακίστηκε 8 ημέρες πριν - Είχε καταδικαστεί για βιασμό, ληστεία, απαγωγή

Όπως προέκυψε η γυναίκα βρήκε βίαιο θάνατο από τα χέρια του γιου της ο οποίος, σύμφωνα με το karvasaras.gr, την χτυπούσε με οργή στο πάτωμα και τους τοίχους του σπιτιού στο οποίο διέμενε η 54χρονη με την 81χρονη γιαγιά του, μέχρι που η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, σε έναν χώρο που όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ήταν γεμάτος αίματα.

Η μανία της επίθεσης του 35χρονου και το γεγονός ότι χτυπούσε τη μητέρα του σε κάθε πιθανό σημείο του δωματίου, εξηγεί το γεγονός ότι τμήματα του τριχωτού της κεφαλής της γυναίκας βρέθηκαν σε διάφορα σημεία, δημιουργώντας το μακάβριο σκηνικό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ