Αιμίλιος Χειλάκης: «Είχαμε συζητήσει μέχρι και για παράνομη υιοθεσία - ήταν σα να μιλούσαμε για αμάξι» (βίντεο)

Συγκινήθηκε με τα λόγια του η Νάντια Μπουλέ

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot. ήταν χθες ο Αιμίλιος Χειλάκης, που μίλησε στον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Μπουλέ για όλα.

Αναφορικά με τους εβολισμούς ο ηθοποιός είπε:  «Προοδευτικοί είμαστε την στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι ένας ανεμβολίαστος φοβάται και δεν κάνει γι' αυτό το λόγο το εμβόλιο. Δεν είναι όλοι οι ανεμβολίαστοι ψεκασμένοι. Πρέπει με τον τρόπο μας να κάνουμε τους ανθρώπους να ξεφοβηθούν. Όταν η εξουσίοα χρησιμοποιεί με αυτό τον τρόπο τους όρους "εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι" είναι τιμωρητικός ο τρόπος».

Και συνέχισε: Εγώ είμαι διπλά εμβολιασμένος και θα πάω για τρίτη δόση. Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα. Θα στύλωνα το πόδι κι εγώ σαν μουλάρι. Αν φοβάσαι το εμβόλιο, φοβάσαι κάτι σε σχέση με την ιατρική επιστήμη. Μην φοβάστε».


Για την γυναίκα του Αθηνά Μαξίμου είπε: «Με την Αθηνά αποφασίσαμε να γίνουμε εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε. Δεν την παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά, αλλά γιατί ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Είχαμε φτάσει να μιλάμε μέχρι και για παράνομη υιοθεσία, λες και αγοράζαμε αμάξι».

Ακόμα αναφέρθηκε στο θέμα της υιοθεσίας ενός παιδιού καθώς και στις δυσκολίες που συνάντησαν. 

«Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε μιλήσει. Και συνειδητοποιείς ότι είναι σαν να μιλούσαμε για αμάξι, “αν δεν σας κάνει αυτό σας δίνουμε ένα άλλο”. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουμε ακούσει. Σε μία στιγμή που ψάχνεσαι, ακούς τα πάντα. Μαθαίνεις και από τους άλλους δρόμους. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο φωτεινοί δρόμοι, υπάρχουν και οι σκοτεινοί.

Διαλέξαμε να μην το κάνουμε. Οι νόμιμοι δρόμοι σε φέρνουν ξαφνικά σε βαθύ υπαρξιακό πρόβλημα και προτιμήσαμε από το να μπούμε σε φάσεις υπαρξιακών προβλημάτων, να πούμε “να εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε;”».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ