Οι προβλέψεις (20-26/12) από τον Κώστα Λεφάκη: Πώς θα είναι η εβδομάδα των Χριστουγέννων για τα 12 ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Εβδομάδα Χριστουγέννων 2021 και ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις αστρολογικές του προβλέψεις.

Κριός

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων διευκολύνει αρκετά τα σχέδιά σας για να τα πραγματοποιήσετε. Ο Άρης από τον Τοξότη γίνεται ο βασικός σας σύμμαχος. Τα γεγονότα της Πανσελήνου έχουν ξεπεραστεί και πλέον έχετε ένα πιο ήρεμο κλίμα να  καταστρώσετε τα προγράμματα που θέλετε. Η ανάδρομη όμως Αφροδίτη ίσως φέρει μερικές καθυστερήσεις, ή  μικρές συναισθηματικές ταλαιπωρίες. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σας βοηθά να τηρήσετε όλο το εθιμοτυπικό των ημερών, έτσι όπως ακριβώς θέλετε. Πάντως το βάρος της δραστηριότητάς σας ρίξτε το στον οικογενειακό χώρο και στον κοινωνικό τομέα. Έτσι και αλλιώς αυτοί οι δύο θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Ταύρος

Το κλίμα της εβδομάδας των Χριστουγέννων, προβλέπεται αρκετά ικανοποιητικό, τόσο για την ψυχολογία σας , όσο και για τις πρακτικές σας ανάγκες. Με εξαίρεση την ανάδρομη Αφροδίτη που είναι και η κυβερνήτης σας, η οποία μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές σε σχέδια, τα οποία όμως θα αντικατασταθούν με άλλα καινούρια. Οι πιθανότητες εγγυώνται τη συναισθηματική σας κάλυψη και την οικονομική σας επάρκεια. Βέβαια η Τρίτη και τελευταία δυσαρμονία Κρόνου – Ουρανού επιβαρύνει κάποιες συγκεκριμένες πάγιες δυσκολίες και υποχρεώσεις, ή σας βάζει σε έναν περιορισμό που δεν μπορείτε να τον ξεπεράσετε.

Δίδυμοι

Την εβδομάδα των Χριστουγέννων θα έχετε την ευκαιρία να συντονίσετε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες και να εκφραστείτε άνετα σε διάφορες κατευθύνσεις. Ο Άρης όμως στον Τοξότη καραδοκεί να σας αιφνιδιάσει κατά στιγμές μέσα από την ανταρσία ή την αντίδραση των ανθρώπων με τους οποίους συνυπάρχετε. Βλέπετε αυτή η άνεση της δικής σας έκφρασης δημιουργεί παρεξηγήσεις καθώς η δική σας ευστοχία μπορεί να δυσαρεστήσει τους άλλους θίγοντας πληγές που θα προτιμούσαν να ξεχάσουν.  Στα επαγγελματικά εννοείται ότι το τρέξιμο θα είναι πολύ. Σημαντική όμως η βελτίωση του τομέα αυτού, που συνεπάγεται τις μέρες αυτές, αύξηση των δικών σας ευθυνών. 

Καρκίνος

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα σας βρει λίγο στριμωγμένους οικονομικά . Ίσως να μην κάνετε εθιμοτυπικά όσα θα θέλατε. Υπομονή όμως, σεις διαλέξατε αυτήν την λύση στο όνομα μιας καλύτερης, μελλοντικής προοπτικής. Πάντως αν μπορείτε, μη δημιουργείτε νέες εκκρεμότητες και μην αφήνετε στην τύχη οικονομικές, αισθηματικές και κοινωνικές διευθετήσεις. Οι σεληνιακές όψεις δείχνουν ότι οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε ευχάριστα τις μέρες των Χριστουγέννων. Λίγο πιο πριν ίσως κουραστείτε περισσότερο γιατί έκτακτα περιστατικά θα ανατρέψουν προγράμματα και θα απορροφήσουν πολύτιμο χρόνο. 

Λέων

Ο Άρης στον Τοξότη και ο Δίας στην έξοδό του από τον Υδροχόο, συμβάλλουν να περάσετε αρκετά καλά τις μέρες των Χριστουγέννων. Ζείτε μια τελευταία δυσαρμονία Κρόνου – Ουρανού που, λίγο το κλίμα στη δουλειά και λίγο το περιβάλλον στη σχέση σας θα φέρουν κάποιες τελευταίες ταλαιπωρίες από αυτές που ήδη γνωρίζετε. Πάντως η χρονιά που έρχεται σας διαβεβαιώ ότι θα είναι καλύτερη από αυτήν που τελειώνει τώρα. Ελέγχετε λίγο τις παρορμήσεις σας γιατί μια βαθιά ανάγκη για ανανέωση μπορεί να σας οδηγήσει σε κάτι παρακινδυνευμένο για αυτήν την εποχή που συνιστάται να έχετε επιφυλακτικότητα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Παρθένος

Το ότι η Σελήνη την μέρα των Χριστουγέννων είναι στο ζώδιό σας, είναι καλός οιωνός.  Ο Άρης όμως στις αρχές του Τοξότη θα φέρει μικρές αναταράξεις στον οικογενειακό χώρο ή στο κοινωνικό, στενό περιβάλλον. Αυτές οι αναταράξεις θα επηρεάσουν τα σχέδιά σας για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων. Φροντίστε να έχετε εναλλακτικές. Η Αφροδίτη βέβαια στον Αιγόκερω είναι μια εγγύηση πραγματοποίησης επιθυμιών, έστω και  με λίγη καθυστέρηση. Πολύ πιο σπουδαίο ρόλο θα παίξει ο Ερμής που είναι στον Αιγόκερω, γιατί σας βοηθά να έχετε τον τελευταίο λόγο.

Ζυγός

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ενδιαφέρουσες, καταναλωτικές και συναισθηματικά έντονες. Σας αφήνουν περιθώριο να κινηθείτε, να επιβάλλετε αρκετά το δικό σας σχέδιο και να επηρεάσετε ευκολότερα τους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε, ή συνεργάζεστε. Η Αφροδίτη επίσης σε ένα ζώδιο όπως ο Αιγόκερως σας βοηθά να βρεθείτε με φίλους του παρελθόντος, να θυμηθείτε παλιές ωραίες στιγμές και να περάσετε περισσότερο παραδοσιακά και συντηρητικά. Στα ερωτικά δεν είστε άσχημα, αλλά ούτε και τόσο καλά όσο θα θέλατε. Αποδεχτείτε αυτήν την ατμόσφαιρα, μέχρι να έρθει η βελτίωση.

Σκορπιός

Ευχάριστο προβλέπεται και για εσάς το διάστημα των εορτών των Χριστουγέννων. Απαλλαγμένοι από την παρουσία του Άρη και με διευκολύνσεις από την παρουσία του Ερμή θα εφαρμόσετε το σχέδιό σας και που μέσα από αυτό και ξεκουράζεστε και ενδυναμώνεστε συναισθηματικά. Ξεχάστε λίγο τα άγχη που σας προκαλούν οι υποθέσεις που δεν μπορούν να επιλυθούν και αποδεχτείτε την τελευταία δύσκολη όψη του Κρόνου με τον Ουρανό που το πρώτο της σκέλος έχει να κάνει με έναν περιορισμό κινήσεων και το δεύτερο με μια απομάκρυνση αγαπημένων προσώπων. Ζήστε το τώρα  με τις προϋποθέσεις που σας δίνεται και προετοιμαστείτε για μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τουλάχιστον τη δημιουργικότητα, ή την παραγωγικότητα του χαρακτήρα σας, ή της ίδιας σας της δουλειάς.

Τοξότης

Ο Άρης στο ζώδιό σας πλέον είναι ξεκάθαρος και δημιουργεί μια κατάσταση αυξημένης δραστηριότητας και εορταστικού χαρακτήρα. Τα γεγονότα θα διαδεχτούν το ένα το άλλο και εσείς θα έχετε προβληματισμούς σχετικά με ποιες από όλες τις προτάσεις να αποδεχτείτε. Το ένστικτό σας όμως θα σας οδηγήσει στη σωστή επιλογή. Πάντως η μέρα των Χριστουγέννων  σας βοηθά να περάσετε όμορφα με αγαπημένα πρόσω[πα σε εορταστικό περιβάλλον., Κάποιοι θ α μπορέσετε να ταξιδέψετε μακρύτερα, προσθέτοντας μια δόση περιπέτειας στο πρόγραμμά σας. 

Αιγόκερως

Ήλιος, Αφροδίτη και Ερμής συναντώνται στο ζώδιό σας, καλύπτοντας αρκετά τις ψυχικές και τις πρακτικές σας ανάγκες. Ο Ερμής όμως θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε περισσότερο και σωστά όπως χρειάζεται και να προνοήσετε για κακοτοπιές, ή ασυνέπειες υποσχέσεων που θα σας δοθούν. Όσοι εργάζεστε λόγω ιδιότητας μπορεί να κουραστείτε λίγο περισσότερο αλλά θα καταφέρετε να συνδυάσετε υποχρεώσεις με την απόλαυση του εορτασμού. Η Σελήνη άλλωστε σας βοηθά να τηρήσετε το έθιμο των εορτών, επιβάλλοντας το πρόγραμμα που εσείς θέλετε. Στο μεταξύ τα άλλα ζητήματα τρέχουν. Επειδή όμως οι εορτές αναστέλλουν υποχρεώσεις, καλό θα είναι να απαλλαγείτε από άγχη και να δώσετε στον εαυτό σας πίστωση χρόνου, όχι μόνο για να ξεκουραστεί, αλλά και για να χαρεί.

Υδροχόος

Καλό θα είναι τις μέρες που ακολουθούν να μην παλεύετε με τον εαυτό σας, να αποδεχτείτε πράγματα που είναι μη αναστρέψιμα, να φιλοσοφήσετε την όλη κατάσταση και να αναζητήσετε την εορτάσιμη χαρά στις προϋποθέσεις και στις περιστάσεις που θα σας δοθούν. Η τελευταία δυσαρμονική όψη του Κρόνου με τον Ουρανό ίσως συμβάλλει να μην περάσετε τόσο καλά όσο θα θέλατε, ή να είσαστε σε έναν περιορισμό. Φανείτε προσαρμοστικοί, κάντε υπομονή και μη χάνετε μικρές ευκαιρίες χαράς που δεν θα λείψουν. Στο πρόγραμμά σας μην μπερδεύετε άσχετους ανθρώπους μεταξύ τους και μην αποδέχεστε προτάσεις οι οποίες δεν σας δίνουν τη βεβαιότητα ότι θα περάσετε καλά, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και το oroskopos.gr.

Ιχθύες

Συγκριτικά με άλλους είστε πιο προνομιούχοι στο να ψυχαγωγηθείτε και οι πιο φιλόδοξοι να διακριθείτε. Βέβαια ο Άρης προχωρά γρήγορα στον Τοξότη και αυτό σας επιστρατεύει σε καινούριες υποχρεώσεις. Κάντε όμως ένα μικρό διάλειμμα το οποίο σας το επιτρέπουν οι μέρες που ακολουθούν και οργανώστε τις εξορμήσεις σας την επόμενη εβδομάδα. Θα σας συγκινήσει η προσφορά ενός ανθρώπου, η συνάντηση με κάποιους φίλους που έχετε να δείτε καιρό και η έστω λίγο αργοπορημένη έκβαση μιας ερωτικής σχέσης που σας έχει απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Τη μέρα των Χριστουγέννων, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας δίνει τη δυνατότητα να είστε με τα πρόσωπα που αγαπάτε και που θέλετε να μοιράζεστε αυτές τις μέρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ