Μάρω Λεονάρδου: «Σοκαρίστηκα όταν η κόρη μου έμεινε έγκυος στα 16 της - με τον πρώην άντρα μου είμαστε οικογένεια» (βίντεο)

«Για όλα τα πράγματα άλλωστε υπάρχει λύση»

Η Μάρω Λεονάρδου μίλησε στη κάμερα του «Όλα Γκουντ» με την ίδια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πώς αντιμετώπισε το ότι η κόρη της, της είπε ότι είναι έγκυος. 

«Όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου πως ήταν έγκυος στα 16, στην αρχή ήταν ένα σοκ τόσο για εκείνη όσο και για τη μαμά. Ίσως ήμουν υπερβολική στο να αποκαλύψω τότε τόσο άνετα τα προσωπικά μας.

Όμως, όταν ακούω ή βλέπω στις ειδήσεις νεαρά κορίτσια, που τα έχουν πετάξει από τους φωταγωγούς ή τα έχουν παρατήσει και οι μανάδες σκέφτονται τι θα πει ο κόσμος, σκέφτομαι πως ίσως και να κάναμε κάτι καλό που το δημοσιοποιήσαμε. Για όλα τα πράγματα άλλωστε υπάρχει λύση» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον πρώην σύζυγό της ανέφερε τα εξής: «Ο χωρισμός με τον πρώην άντρα μου δεν ήταν κάτι δραματικό. Παραμένουμε φίλοι, γονείς και είμαστε μια οικογένεια που απλά δεν μένουμε στα ίδια σπίτια».

Όσο για την καριέρα της στη δημοσιογράφια είπε:

«Ήταν δική μου απόφαση να αφήσω την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μετά από 24 χρόνια. Ήταν ωραία χρόνια αλλά εντάξει, νισάφι! Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα γινόμουν ποτέ ξανά δημοσιογράφος αλλά θα ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση με μια εκπομπή μαγειρικής, με ένα πρωινό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ