Σκέτη γλύκα! Η Μαίρη Κατράντζου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της

Ανήμερα των γενεθλίων της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μαίρη Κατράντζου, με την διάσημη σχεδιάστρια μόδας να αναρτά παράλληλα και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της.

Η Ελληνίδα designer διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδος της ζώης της καθώς, πριν από λίγο μόλις καιρό έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Παρόλο που η ίδια κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανήμερα των γενεθλίων της δημοσίευσε στα stories της στο Instagram τις ευχές των φίλων της αλλά και μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε ένα μωράκι ντυμένο με το ριγέ του φορμάκι. 

«This is 39» έγραψε στην φωτογραφία, αφού τόσα είναι τα χρόνια που έκλεισε, ενώ πρόσθεσε μια κατακόκκινη καρδούλα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό η Μαίρη Κατράντζου είχε αποκαλύψει ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Μάριο Πολίτη ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τον γάμο τους, που έγινε στο σπίτι της σχεδιάστριας στο Παλαιό Ψυχικό με κουμπάρα την Μαριάννα Β Βαρδινογιάννη.

Φωτό: Instagram/marykatrantzou

Δείτε επίσης: Μάριος Πολίτης: Ποιος είναι ο ευτυχής επιστήμονας που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαίρη Κατράντζου μετά από 20 χρόνια σχέσης (φωτό)

Στην είκονα ο καθηγητής νευρολογίας είχε ακουμπισμένο το χέρι του πάνω στην φουσκωμένη της κοιλίτσα, όπως και η γυναίκα του. Υπενθυμίζεται ότι εκείνη και ο αγαπημένος της παντρεύτηκαν στις 26/8, ωστόσο είναι μαζί σχεδόν 19 χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ