Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει - Πως κινήθηκε το ΙΧ των δραστών πριν την επίθεση

Βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τα οχήματα των δραστών λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Εκτός από το βίντεο που δείχνει τη στιγμή της επίθεσης στον Αλκη και την παρέα του επί της οδού Γαζή αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, το Mynews.gr εξασφάλισε ένα ακόμη που δείχνει τα αυτοκίνητα των δραστών λίγο πριν την δολοφονία του 19χρονου.

Τα συγκεκριμένα αμάξια βρίσκονται εν κινήσει επό της οδού Νικολάου Πλαστήρα, λίγα δευτερόλεπτα πριν φτάσουν στο σημείο, όπου σταμάτησαν για να εξαπολύσουν οι δράστες την αιματηρή επίθεση.

Δείτε επίσης: Συγκλονιστικοί οι γονείς του Άλκη Καμπανού: ''Φτάνει πια, να κλείσει αυτός ο κύκλος αίματος - Το παιδί μας ήξερε να αγαπά τους πάντες'' (βίντεο)

 

Διακρίνονται τα δύο πρώτα που στο πρώτο βίντεο που είχε δοθει στη δημοσιότητα ήταν σταματημένα και μπήκαν σε αυτά οι δράστες και το τέταρτο, που είναι το BMW, που βρισκόταν λίγο πιο πίσω.

Δείτε το βίντεο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα εξ αυτών που έχουν δοθεί στις αρχές ώστε να βρεθούν οι δράστες:

 

 

Παρακάτω, το δεύτερο -χρονικά- αποκλειστικό βίντεο του mynews.gr από την οδό Πλαστήρα, δευτερόλεπτα πριν τη δολοφονική επίθεση της ομάδας χούλιγκανς στον Αλκη και την παρέα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ