Μια βασίλισσα, μια πριγκίπισσα και μια Δούκισσα σε επίσημη συνάντηση: Κομψές Margrethe, Mary & Kate (φωτό & βίντεο)

Η Kate Middleton πραγματοποίησε διήμερα επίσκεψη στη Δανία

Συνάντηση με την βασίλισσα Margrethe της Δανίας, είχε η Kate Middleton, η οποία και πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην χώρα.

Αφού βρέθηκε την Τρίτη στο LEGO Foundation Playlab στο University College της Κοπεγχάγης, όπου κατέβηκε μια τεράστια τσουλήθρα και γέλασε με την καρδιά της, η Δούκισσα τοy Κείμπριτζ συναντήθηκε, την επόμενη ημέρα, με τους Δανούς royals.

Ειδικότερα την σύζυγο του πρίγκιπα William συνόδευσε στο παλάτι Christian IX η πριγκίπισσα Mary, σύζυγος του διαδόχου, πρίγκιπα Frederik.

Η  διήμερη επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Δανίας είναι, σύμφωνα με την Paris Match, μέρος του έργου της Δούκισσας, «Πρώιμα Χρόνια» που ξεκίνησε με το Βασιλικό Ίδρυμα και το οποίο περιστρέφεται γύρω από την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την σημασία της σωστής ανάπτυξης των παιδιών - μεταξύ της γέννησής τους και του πέμπτου έτους ζωής τους -  προκειμένου να διασφαλιστεί η ανάπτυξή τους και ως ενήλικα άτομα.

Η βασίλισσα Margrethe II υποδέχτηκε την Βρετανίδα royal και μελλοντίκη βασίλισσα της χώρας - αφού ο σύζυγός της είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής μετά τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο. Την συνόδευσε η πριγκίπισσα Mary, η οποία επίσης αναμένεται μια μέρα να φορέσει το βασιλικό στέμμα.

Για την περίσταση η Kate Middleton είχε επιλέξει ένα coat dress σε γκρι χρώμα και με μαύρες λεπτομέρειες στον γιακά, το οποιο συνδυάσε με γόβες σε ανάλογους τόνους.

Από την πλευρά της η Mary είχε φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, ενώ ολοκλήρωσε το look με σκούρο καλσόν, γόβες και ένα λευκό παλτό. 

Τέλος η βασίλισσα της Δανίας και αδελφή της Άννας - Μαρίας - της συζύγου του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου - επέλεξε μια καρό ασπρόμαυρη φούστα, μαύρο σακάκι και ένα όμορφο μαντήλι σε μπλε τόνους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ