Θάνος Καλλίρης: ''Η Ναταλία Γερμανού με ζήλευε υπερβολικά πολύ - Ήταν καταπιεστική, αλλά εγώ περνούσα ωραία'' (βίντεο)

Μίλησε για το πως βίωσε την κατάσταση... 

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε το Θάνο Καλλίρη, ο οποίος προχώρησε σε μια αποκαλυπτική «εξομολόγηση» για την κατάθλιψη, ενώ μίλησε για τα παιδιά του, τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, και τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αλλά και τις θαυμάστριές του.

«Με την πανδημία πέρασα οικονομικό, ψυχολογικό πατατράκ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ένιωσα να φλερτάρω με την κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω κάτι για να κοιμηθώ», περιέγραψε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Αναφερόμενος στην εμφάνισή του, και στον χρόνο που περνάει χωρίς να τον επηρεάζει, ο ίδιος είπε γελώντας: «Μήπως θα έπρεπε να γράψω βιβλίο με τα μυστικά νεότητας;».

«Δεν έχω κάνει ούτε μποτοξακι, γερνάω καλά και ούτε θα βάψω τα μαλλιά μου. Τον Αύγουστο του 2022 θα γίνω 60, μέσα μου νιώθω 40», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού στις αρχές των 90’s, ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε ότι «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία. Της έλεγα, δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα».

 

 

Σχετικά με την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας, και το συγκρότημα Bang που απαρτιζόταν από τον ίδιο και τον Βασίλη Δερτιλή ο Θάνος Καλλίρης εξήγησε ότι «Σε μια νύχτα γίναμε γνωστοί με τους Bang, υπήρξε υστερία, θαυμασμός, κύμα αγάπης, το ήθελα και δεν κρύφτηκα στο καβούκι μου».

«Με έχουν κυνηγήσει κορίτσια, κούναγαν το πούλμαν σε συναυλία. Έχω ενδώσει στο φλερτ θαυμάστριας», παραδέχτηκε ο Θάνος Καλλίρης, ενώ σχετικά με ευτράπελα που μπορεί να του έχουν συμβεί με θαυμάστριές του, αποκάλυψε ότι «Μια με ενοχλούσε και πήρα πίσω στο τηλέφωνο σαν υπαστυνόμος και δεν ενόχλησε ξανά ποτέ».

«Είμαι μπαμπάς περισσότερο με τα παιδιά μου, παρά φίλος», είπε ο Θάνος Καλλίρης για τη σχέση του με τα παιδιά του, ενώ σχετικά με την καβγά που είχε πριν χρόνια με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο ίδιος εξήγησε ότι «Με τον Λάμπη Λιβιεράτο ήταν μια εκπληκτική συνεργασία και στο τέλος μαλώσαμε. Πέρασαν 5 χρόνια και τα ξαναβρήκαμε».

 

Τέλος, ο Θάνος Καλλίρης μίλησε και για το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Θα βγω να διασκεδάσω»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ