Rod Stewart: Πήρε το φτυάρι, έβαλε ρούχα οικοδομής & έφτιαξε τις λακκούβες στο δρόμο του - ενοχλούσαν τις Ferrari του (βίντεο)

Πήρε την κατάσταση στα χέρια του!

Ο Rod Stewart πήρε την κατάσταση στα χέρια του για να προστατέψει τις... Ferrari του!

Το Σαββατοκύριακο ο τραγουδιστής του "Do Ya Think I'm Sexy?" μοιράστηκε με τους 1.1 εκατομμύρια followers τους στο Instagram δύο βίντεο στα οποία τον βλέπουμε με το φτυάρι στα χέρια να φτιάχνει τον δρόμο, κοντά στο σπίτι του στο Έσσεξ, που είναι γεμάτος νερά και λακκούβες.

Ο 77χρονος, ο οποίος είναι μαζί με άλλους άντρες από το συνεργείο, φοράει το κλασσικό κίτρινο γιλέκο και αθλητικά παπούτσια, ενώ γράφει στην ανάρτηση του: «Το να δουλεύεις για τα προς το ζην, να γεμίζεις τρύπες είναι καλό για την ψυχή! ? ?».

«Φτιάχνω τον δρόμο που μένω, γιατί κανείς δεν μπορεί να μπει στον κόπο να το κάνει» ακούγεται να λέει σε ένα από τα βίντεο.

Στο επόμενο βίντεο, δείχνει τις πολυάριθμες λακκούβες και αναλύει λεπτομερώς το σκεπτικό του: «Τις προάλλες ήταν ένα ασθενοφόρο με σκασμένο λάστιχο», λέει στο βίντεο. «Η Ferrari μου δεν μπορεί να περάσει καθόλου από εδώ, οπότε εγώ και τα αγόρια σκεφτήκαμε ότι θα  το κάνουμε μόνοι μας».

Μετά την ανάρτηση, οι θαυμαστές έσπευσαν να υποστηρίξουν, με έναν χρήστη του Twitter να γράφει, "ναι... αυτός είναι πραγματικά ο Sir Rod Stewart... πόσοι ροκ σταρ και διασημότητες θα έφτιαχναν έναν δρόμο επειδή το συμβούλιο δεν μπορούσε;... μπράβο κύριε."

Τον Νοέμβριο ο Steward είχε μιλήσει στο People για τα 8 του παιδιά και την ανατροφή τους. Έχει δύο γιους, τον Alastair και τον Aiden, τώρα 15 και 11 ετών αντίστοιχα, με τη σύζυγό του Penny Lancaster, την οποία παντρεύτηκε το 2007. Επιπλέον, ο Stewart έχει την Sarah, 58 ετών, με την Susannah Boffey, την οποία έδωσαν για υιοθεσία όταν ήταν έφηβοι.

Επίσης έχει αποκτήσει τον Sean, 41 και την Kimberly, 42, με την πρώην σύζυγό της Alana Stewart. Έχει ακόμα μια κόρη την Ruby, 34 ετών, με τη Kelly Emberg και τέλος απέκτησε την Renee, 29, και ο Liam, 27, με την πρώην σύζυγό της Rachel Hunter.

«Πρέπει να είμαι αρκετοί διαφορετικοί μπαμπάδες λόγω των διαφορετικών ηλικιακών ομάδων των παιδιών μου. Πρέπει πραγματικά να τους αντιμετωπίζεις όλους ως άτομα με ατομικά προβλήματα» είχε πει μεταξύ άλλωω.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ