Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πέμπτη είναι κατάλληλη μέρα για να συζητήσουμε νέες ιδέες, να είμαστε πιο επινοητικοί

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα την πορεία της στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου, το ζώδιο που θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί η Πανσέληνος του Μαρτίου. Περισσότερα για την Πανσέληνο και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Σήμερα έχουμε και το ευεργετικό εξάγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Ουρανό, που κάνει κατάλληλη την Πέμπτη για να συζητήσουμε νέες ιδέες, να είμαστε πιο επινοητικοί, να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και γιατί όχι να προχωρήσουμε σε μια αγορά ίσως εξοπλισμού ή ηλεκτρονικών μέσων, για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Οι ανησυχίες σε πρακτικό επίπεδο είτε για θέματα δουλειάς είτε για θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας θα είναι πιο έντονες σήμερα, αλλά στην πορεία της η μέρα προσφέρει λύσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο που θα ολοκληρώσει την Πανσέληνο σε αυτό το ζώδιο αύριο το πρωί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Θετική στο σύνολο της η σημερινή μέρα για σας και από αυτές που πρέπει να αξιοποιήσετε, για να υλοποιήσετε τους καθημερινούς σας στόχους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και αύριο το πρωί θα ολοκληρώσει την Πανσέληνο σε αυτό το ζώδιο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να μην έχετε πολλά κέφια ή να νιώθετε άτονοι και κουρασμένοι. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο, το ζώδιο που θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί η Πανσέληνος του Μαρτίου. Περισσότερα για την Πανσέληνο και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ