Αποτρόπαιο έγκλημα: Νεκρή 29χρονη ομογενής στην Αμερική - Την μαχαίρωσε ο σύζυγός της , είχαν μαζί ένα παιδάκι 17 μηνών (βίντεο)

Σε σοκ η οικογένεια της κοπέλας... 

Η αστυνομία της κομητείας Nassau διεξάγει έρευνα μετά τον θάνατο της 29χρονης Ειρήνης Σπαντοπανάγου. 

Η ομογενής δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στο North Massapequa, από τον σύζυγό της, την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις αρχές, αξιωματικοί του έβδομου τμήματος του αστυνομικού τμήματος της κομητείας Νασάου κλήθηκαν μετά από αναφορές για φασαρία σε σπίτι στη λεωφόρο North Manhattan Avenue.

 

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν δύο γυναίκες, ηλικίας 22 και 29 ετών, οι οποίες φέρονται να είχαν μαχαιρωθεί από έναν 34χρονο άνδρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την επίθεση κατά των γυναικών , ο άνδρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Η αστυνομία παρείχε βοήθεια και στα δύο θύματα και στον ύποπτο πριν μεταφερθούν και οι τρεις σε κοντινό νοσοκομείο αναφέρει το fox5ny.com

Η άτυχη 29χρονη κοπέλα, υπέκυψε στα τραυματά της, την επόμενη ημέρα, ενώ το 22χρονο θύμα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 34χρονος κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων που ο ίδιος προκάλεσε στον εαυτό του, την Τρίτη 15 Μαρτίου.

Η Ειρήνη είχε μια 17 μηνών κόρη της Αλέσια, που απέκτησε στη διάρκεια του σύντομου γάμου της με τον 34χρονο με τον οποίο ήταν σε διάσταση στο τελευταίο διάστημα, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ειδησεογραφικά μέσα.

 

Η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του άγριου φονικού της 29χρονης Ειρήνης. Όπως δήλωσε στη "δημοκρατική" η δήμαρχος της Τήλου Μαρία Καμμά η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία της Ειρήνης Σπαντοπανάγου, την οποία θυμούνται οι κάτοικοι ως μικρό παιδί να επισκέπτεται τακτικά το νησί με τους γονείς της.

Το τραγικό συμβάν έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στην ομογένεια του Λογνκ Άϊλαντ για το τραγικό τέλος του μοναδικού παιδιού της οικογένειας Σπαντοπανάγου, που άφησε πίσω την μόλις 17 μηνών κορούλα της. Μάλιστα, η βάπτιση της μικρής Αλέσια τελέστηκε προ ολίγων μηνών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Χέμπστεντ, όπου εκκλησιαζόταν και η μητέρα της.

Σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου, οι συγγενείς και οι φίλοι της Ειρήνης, θα συγκεντρωθούν για το τελευταίο αντίο, ενώ αύριο Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 9.30 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου Νέας Υόρκης θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία.

Οι συγγενείς της άτυχης Ειρήνης, άνοιξαν ερανικό λογαριασμό στον ιστότοπο www.gofundme.com και έθεσαν ως στόχο την συγκέντρωση τουλάχιστον $100.000 για την κάλυψη των εξόδων της νοσηλείας και της κηδείας της, καθώς επίσης και για την ανατροφή της μικρής της κόρης Αλέσια. 

Η ανταπόκριση της ομογένειας αλλά και των συγγενών από την Ελλάδα ήταν άμεση και ήδη περισσότεροι από 500 συγγενείς και φίλοι προσέφεραν μέχρι και χθες το ποσό των $50.000 περίπου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ