Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Εξαιρετική μέρα για σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη σχηματίζει στις 09:17 την Πανσέληνο του Μαρτίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και στις 10:11 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 13:26 που θα περάσει στον Ζυγό. Για την Πανσέληνο και την επιρροή της μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Στο υπόλοιπο της μέρας από τον Ζυγό μας κάνει πιο παρορμητικούς στη δράση μας, αλλά και πιο θετικούς στο να συνεργαστούμε με τους άλλους και γενικά να συνεννοηθούμε και να επικοινωνήσουμε.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Στην πορεία η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας στο ζώδιο του Ζυγού και προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε τον χρόνο σας, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωί ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Στην πορεία η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό και εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από το μεσημέρι κι έπειτα είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες.

Πιθανώς να υπάρχει όμως νωρίς το πρωί κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρωί ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα, αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ