«Ξέρεις τι είναι το πέος; Πες τοοο»: Σουηδέζα καθηγήτρια ουρλιάζει σε μουσουλμάνα μαθήτρια & τρομοκρατεί μια άλλη (βίντεο)

Το βίντεο έγινε viral και προκάλεσε αντιδράσεις

Viral έγινε στα social media βίντεο που δείχνει μια δασκάλα από την Σουηδία να τρομοκρατεί μουσουλμάνα μαθήτρια.

Ειδικότερα στα πλάνα, που κάνουν τον γύρο του κόσμου, η γυναίκα φωνάζει στην τάξη της, η οποία περιλαμβάνει αρκετές νεαρές γυναίκες που φορούν χιτζάμπ.

Όπως αναφέρει το english.alaraby.co.uk το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε σε ένα μάθημα γλώσσας για πρόσφυγες σε σουηδικό σχολείο μεταναστών.

«Ξέρεις τι είναι το πέος; Ξέρεις τι έχει ένας άντρας; Πόσο καιρό είσαι στη Σουηδία, πες το! πες το! πες το!» ακούγεται να ουρλιάζει η δασκάλη στη νεαρή μαθήτρια, ενώ σε μια άλλη κοπέλα που πήγε να βγει από την τάξη της φωνάζει «Δεν θα πας πουθενά. Φοβάσαι; Έλα, βάλε και τα κλάματα τώρα!» και κλειδώνει την πόρτα.

Οι χρήστες των social media αντέδρασαν στις εικόνες ζητώντας να απολυθεί η δασκάλα, ενώ οι  σουηδικές αρχές άνοιξαν αμέσως έρευνα για το περιστατικό.

«Όλες οι διακρίσεις και οι παραβιάσεις κατά των μαθητών απαγορεύονται σύμφωνα με τη σουηδική νομοθεσία», δήλωσε η σουηδική κυβέρνηση το Σάββατο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου, η δάσκαλα αντικαταστάθηκε από αναπληρωτή και προσφέρθηκε συμβουλευτική στους μαθητές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ