Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του Met Gala 2022: Blake Lively, Ryan Reynolds, Regina King, Lin-Manuel Miranda (φωτό & βίντεο)

Ποιο το θέμα της φετινής εκδήλωσης;

Στις 2 Μαΐου, το Met Gala θα επιστρέψει στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. Η ετήσια εκδήλωση θα γιορτάσει την έκθεση του Costume Institute για την αμερικανική μόδα, με τίτλο «In America: An Anthology of Fashion».

Κάθε χρόνο στο event - γνωστό και ως τα «Όσκαρ της μόδας» - λαμπεροί ηθοποιοί, τραγουδιστές, σχεδιαστές, μοντέλα και A-listers δίνουν το παρών και εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Την φετινή εκδήλωση θα παρουσιάσουν τέσσερις ηθοποιοί και συγκεκριμένα η Blake Lively και ο σύζυγός της Ryan Reynolds, η Regina King και ο  Lin-Manuel Miranda.

Ο σχεδιαστής Tom Ford, ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri και η Anna Wintour της Vogue θα είναι για ακόμα μια φορά οι επίτιμοι συμπρόεδροι της εκδήλωσης.

Ο τίτλος του φετινού θέματος είναι  «Gilded Glamour» και αποτελεί το δεύτερο μέρος της έκθεσης «In America: An Anthology of Fashion».

Το πρώτο μέρος, με τίτλο In America: A Lexicon of Fashion, άνοιξε τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με την Vogue. Η έκθεση εξακολουθεί να προβάλλεται στο κέντρο κοστουμιών Anna Wintour και περιλαμβάνει κομμάτια από Αμερικανούς μετρ της μόδας όπως οι Ralph Lauren, Donna Karan και Calvin Klein.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ