Η Demi Moore εύχεται στον πρώην σύζυγό της Bruce Willis για τα γενέθλιά του - ο ηθοποιός έκλεισε τα 67 (φωτό)

Του ευχήθηκε μέσα από τα social media και η τωρινή του σύζυγος

Τα γενέθλιά του γιόρτασε στις 19 Μαρτίου ο Bruce Willis και η πρώην σύζυγός του Demi Moore του έστειλε τις ευχές της μέσα από τα social media.

Ειδικότερα η 59χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους 2.7 εκατομμύρια followers της μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με τον 67χρονο πλέον σταρ.

«Χρόνια πολλά Bruce, είμαστε ευγνώμων για την μικτή μας οικογένεια» έγραψε στο post της η Moore. Ντυμένη απλά με μια ριγέ σαλοπέτα, λευκό μπλουζάκι και αθλητικά, πόζαρε μαζί με τον πατέρα των παιδιών της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Μπορεί ο γάμος τους να τελείωσε το 200 και ο Willis να είναι πλέον παντρεμένος με την  Emma Heming, ωστόσο εκείνος και η πρώην σύζυγός του διατηρούν άριστες σχέσεις και συχνά περνούν τις γιορτές και άλλες σημαντικές περιστάσεις μαζί.

Ο Bruce Willis έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του την 6χρονη Mabel Ray και την 8χρονη Evelyn Penn, ενώ με την Demi Moore έχουν την 32χρονη Rumer, την 27χρονη Tallulah και την 29χρονη Scout.

«Δεν τον αγαπώ απλώς, μου αρέσει πολύ ? #birthdayboy » 'εγραψε από πλευράς της σε ανάρτηση της στο Instagram η Heming, ευχόμενη στον αγαπημένο της για τα γενέθλιά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ