Ο David Beckham παραχώρησε τα social media του στην Ουκρανή Iryna: Σώζει νεογέννητα & τις μητέρες τους (φωτό & βίντεο)

Ο David και η σύζυγός του έχουν δωρίσει πάνω από 1 εκατ δολάρια

Ο David Beckham και η σύζυγός του Victoria είναι ανάμεσα στους διάσημους που έχουν στηρίξει τον λαό της Ουκρανίας, μετά την ρωσική εισβολή, στις 24 Φεβρουαρίου.

Το ζευγάρι έχει δωρίσει 1,8 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη της χώρας που βρίσκεται σε πολέμο, με τον πρώην αρχηγό της Αγγλίας να μλιράζεται πριν λίγο καιρό, με τους 71.4 εκατομμύρια followers του, την Έκκληση Έκτακτης Ανάγκης της Unicef.

Ο David συμμετείχε, σύμφωνα με το foxsports.com, στην καμπάνια μέσω του «Unicef's 7: The David Beckham Unicef ​​Fund».

 

 

 

 

Ωστόσο ο αστέρας του ποδοσφαίρου δεν σταμάτησε εκεί αφού σήμερα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο λέει ότι παραχωρεί τα social media του στην Iryna, την Επικεφαλή του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας. Η Iryna έχει αναλάβει ένα σημαντικό έργο αφού βοηθά μητέρες και τα νεογέννητα μωρά τους. 

«Σήμερα παραδίδω τα social media μου στην Iryna, την Επικεφαλή του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας όπου βοηθά τις μητέρες να γεννήσουν.

Πηγαίνετε στις ιστορίες μου για να μάθετε περισσότερα για την εκπληκτική δουλειά που κάνει η Iryna και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας σαν αυτήν για να σώσουν ζωές στην Ουκρανία.

Παρακαλώ δώστε ό,τι μπορείτε για να υποστηρίξετε τη @UNICEF και άτομα όπως η Iryna χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο δωρεάς στο βιογραφικό μου» γράφει ο Beckham στην ανάρτησή του.

Στα stories του ήδη η Iryna έχει δημοσιεύσει μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες, από τις δράσεις του Κέντρου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ