Ποια είναι η rapper Lisa με τους εκατομμύρια followers; Την «χρυσώνουν» ο Bulgari, η Adidas, η Celine - μόλις 25 ετών (φωτό)

Έχει 74.9 εκατομμύρια followers στο Instagram!

Μια 25χρονη σταρ από την Ταϊλάνδη είναι η Παγκόσμια Πρέσβειρα του Bulagriμε το διάσημο brand να μοιράζεται στην επίσμη σελίδα του στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι της Lisa στη Ρώμη.

Η νεαρή επισκέφτηκε το σπίτι και το κατάστημα του οίκου στην ιταλική πόλη και είχε την ευκαιρία να δει μερικά από τα «συναρπαστικά πετράδια της Bulgari», όπως διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά



Στις εικόνες την βλέπουμε με κοντό καρέ, ξανθό μαλλί και αφέλειες να ποζάρει φορώντας λευκή μπλούζα και παντελόνι, συνδυασμένα με ένα κομψό ασπρόμαυρο σακάκι.

Ποια είναι όμως η 25χρονη Lisa;

Η Lalisa Manobal, γνωστή με το όνομα Lisa, είναι ράπερ, τραγουδίστρια και χορεύτρια από την Ταϊλάνδη, με ένδρα τη Νότια Κορέα. Είναι μέλος του νοτιοκορεάτικου girl group Blackpink που δημιουργήθηκε από την YG Entertainment

Η Lisa έκανε το σόλο ντεμπούτο της με το single άλμπουμ της Lalisa τον Σεπτέμβριο του 2021. Το άλμπουμ πούλησε πάνω από 736.000 αντίτυπα την εβδομάδα κυκλοφορίας του στη Νότια Κορέα, καθιστώντας την Lisa, την πρώτη γυναίκα καλλιτέχνη που το κατόρθωνει.

Το μουσικό βίντεο για το βασικό του σινγκλ με το ίδιο όνομα συγκέντρωσε 73,6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube τις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του, και έγινε το μουσικό βίντεο με τις περισσότερες προβολές τις πρώτες 24 ώρες στην πλατφόρμα από έναν σόλο καλλιτέχνη.

Γεννημένη ως Pranpriya Manobal στις 27 Μαρτίου 1997 στην επαρχία Buriram της Ταϊλάνδης, αργότερα άλλαξε νομικά το όνομά της σε Lalisa, που σημαίνει αυτή που επαινείται, κατόπιν συμβουλής μιας μάντισσας!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISA (@lalalalisa_m)

Ως μοναχοπαίδι, μεγάλωσε στην Ταϊλανδή μητέρα της και τον Ελβετό πατριό της. Η μητέρα της ονομάζεται Chitthip Brüschweiler. Ο πατριός της είναι ο Marco Brüschweiler, ένας διάσημος σεφ, που δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή στην Ταϊλάνδη. 

Αφού ξεκίνησε μαθήματα χορού σε ηλικία τεσσάρων ετών, συμμετείχε τακτικά σε διαγωνισμούς χορού σε όλη την παιδική της ηλικία, συμπεριλαμβανομένου του "To Be Number One",και εντάχθηκε στο εντεκαμελές χορευτικό πλήρωμα We Zaa Cool μαζί με το BamBam του Got7.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISA (@lalalalisa_m)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISA (@lalalalisa_m)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISA (@lalalalisa_m)

Η Lisa είναι πολύγλωσση, αφού μιλά άπταιστα Ταϊλανδέζικα, Αγγλικά και Κορεάτικα, μαζί με βασικά Ιαπωνικά και Κινέζικα.

Την «χρυσώνουν» κορυφαία brands

Μέσω της δουλειάς της ως μοντέλο για τη νοτιοκορεάτικη μάρκα καλλυντικών Moonshot, έγινε πρέσβειρα της μάρκας τους στην Κίνα στις 21 Μαρτίου 2018.

Στις 28 Μαρτίου 2019, η Lisa υπέγραψε την πρώτη της ατομική συμφωνία έγκρισης για την AIS Thailand, τη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας GSM στην Ταϊλάνδη. Η Lisa έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια για το AIS. Επιπλέον, η διαφημιστική της καμπάνια έγινε η διαφήμιση με την υψηλότερη βαθμολογία στην Ταϊλάνδη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISA (@lalalalisa_m)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISA (@lalalalisa_m)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISA (@lalalalisa_m)

Και οι συνεργασίες δεν σταματούν εδώ για την 25χρονη που έχει 74.9 εκατομμύρια followers στο Instagram της! Έχει δουλέψει ακόμα μεταξύ άλλων για το promotion του Samsung Galaxy S10 στην Ταϊλάνδη, ενώ παράλληλα έχει κάνει συμφωνίες με μεγάλα Brands όπως η Adidas.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISA (@lalalalisa_m)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISA (@lalalalisa_m)

Τον Ιανουάριο του 2019, η Lisa έγινε η μούσα του Hedi Slimane, του καλλιτεχνικού, δημιουργικού και σκηνοθέτη εικόνας της Celine, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2020, ανακοινώθηκε ως η παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου πολυτελείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ