Villa Palagio: Αυτή είναι η έπαυλη που νοικιάζει ο Sting στην Τοσκάνη - Εσείς που θα μένατε στο κόκκινο δωμάτιο ή στο σαλέ (φωτό)

Ο μικρός “παράδεισος” του Sting...

Μια βίλα με αμπελώνες στην Τοσκάνη της Ιταλίας, απέκτησε πριν αρκετά χρόνια ο Sting με τη σύζυγό του Trudie Styler.

 

Η έπαυλη αγοράστηκε το 1997 και ανακατασκευάστηκε με πολλές δυσκολίες καθώς υπήρχαν προβλήματα με το έδαφος σε σημείο που να χρησιμοποιηθεί ακόμη και δυναμίτης ώστε να εκτραχυνθεί και να μπορέσει να καλλιεργηθεί.

 

Σήμερα η τεράστια αυτή έπαυλη συντηρείται χάρη στην παραγωγή και διάθεση κρασιού, λεβάντας και μελιού ενώ ένα μέρος του νοικιάζεται σε ενδιαφερόμενους.

Κοντά στην πόλη Figline Valdarno της πανέμορφης περιοχής της Τοσκάνης και μόλις 45 λεπτά μακριά από τη Φλωρεντία, η ιταλική βίλα του 16ου αιώνα με το όνομα Il Palagio, ‘αναπαύεται’ με απαράμιλλο στιλ μέσα σε σχεδόν 900 στρέμματα, εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς και γαλήνης, έκταση.

Η επιβλητική κατοικία του 16ου αιώνα είχε χτιστεί ως κατοικία για τον Δούκα του San Clemente.

Η αυλή της βίλας έχει θέα στους αμπελώνες που δημιούργησε η Trudie. 

Με εννέα υπνοδωμάτια, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 18 επισκέπτες, ενώ το δέκατο υπνοδωμάτιο προορίζεται αποκλειστικά για τους ίδιους τους διάσημους ιδιοκτήτες. Άλλες πέντε περιφερειακές, μικρότερες βίλες, μπορούν να φιλοξενήσουν 30 ακόμη επισκέπτες.

CASA COLONICA

THE RED HOUSE

CHALET

Όπως και το υπόλοιπο κτήμα, η Villa Il Palagio έχει ανακαινιστεί, Παρέχοντας μια όαση ηρεμίας. Με ένα δροσερό αεράκι, για να χαλαρώνετε τις μεγάλες ζεστές μέρες, ένα γήπεδο τένις, χώρους εστίασης, μια γαλήνια λίμνη, κοντινούς στάβλους και αμέτρητα όμορφα μέρη για να εξερευνήσετε, να απολαύσετε και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

Στη βίλα βρίσκεται επίσης η κύρια πισίνα και ο χώρος χαλάρωσης. Εκεί όπου ο Sting και η οικογένειά του έχουν απολαύσει αμέτρητες ζεστές μέρες και ιταλικές νύχτες. Είναι ο τέλειος χώρος για διασκέδαση, μεγάλες συγκεντρώσεις ή απλά για χαλάρωση κάτω από τον ήλιο της Τοσκάνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ