Full in love Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο τους δημόσιο φιλί - «τρελάθηκαν» οι θαμώνες (βίντεο)

Ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο, όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια

Αγκαλιές και φιλιά μποστά στους θαμώνες! Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους, με το διάσημο ζευγάρι να δίνει το πρώτο του δημόσιο φιλί!

Οι δύο τους ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο, όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια.

Στο νυχτερινό κέντρο στην Λεμεσό λοιπόν ο ηθοποιός και η Δέσποινα Βανδή ήταν πολύ διαχυτικοί. Μάλιστα εκείνη του αφιέρωσε το «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Όταν η τραγουδίστρια τελείωσε με το κομμάτι πήγε κοντά του, εκείνος σηκώθηκε, αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν ένα φιλί, μπροστά στους θαμώνες που έμεινν έκπληκτοι και άρχισαν να χειροκροτούν. 

Υπνεθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Βασίλης Μπιμπίκης σε συνέντευξή του είχε πει για την σχέση του με την τραγουδίστρια: «Πάω όπου μου λέει η ψυχή μου, δε με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα.

Η Δέσποινα είναι πιο εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας, έχει μάθει να είναι η “δακτυλοδεικτούμενη” και κέρδισε αποδοχή και τεράστια αγάπη. Εγώ, από την άλλη, έχω περάσει το ίδιο από την αντίθετη πλευρά».

«Τη Δέσποινα την έχει κάπως ο κόσμος στο μυαλό του, όπως και εμένα μου έχουν φορέσει την ταμπέλα του κουλτουριάρη, που δεν είμαι, το ακούω σαν βρισιά όταν μου το λένε. Στον πυρήνα μας εγώ βλέπω ότι η Δέσποινα είναι ένα ροκ άτομο και ταιριάζουν οι ψυχές μας. Είμαστε πολύ κοντά αν βγάλεις το περιτύλιγμα».

Όσο για το τι τον έκανε να ερωτευτεί την τραγουδίστρια απάντησε: «Είναι φοβερός άνθρωπος. Πολύ ειλικρινής, με βάθος, που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει ψυχική ζεστασιά – αυτό κυρίως: Η σύνδεση που έχω με την ψυχή της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ