Στο νοσοκομείο ο νιόπαντρος Μέγας Δούκας George Mikhailovich: Χειρουργήθηκε εσπευσμένα - η ανησυχία της συζύγου του (φωτό)

Ποια η κατάσταση της υγεία του;

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μέγας Δούκας της Ρωσίας George Mikhailovich, με την σύζυγό του Rebecca Victoria Romanoff, να κάνει σχετική ανάρτηση στην σελίδα της στο Instagram.

Ο μοναχογιός της Μεγάλης Δούκισσας Maria Vladimirovna «νοσηλεύτηκε και χειρουργήθηκε επειγόντως λόγω ομφαλοκήλης», σύμφωνα με το post της νέας πριγκίπισσας της Ρωσίας, ο γάμος της οποίας ήταν ο πρώτος βασιλικός που έγινε στην Αγία Πετρούπολη μετά από 100 χρόνια.

«Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Τις επόμενες ημέρες η Αυτοκρατορική Υψηλότητα θα πάρει εξιτήριο από την κλινική και θα επιστρέψει στο σπίτι» έγραψε ακόμα στην ανάρτησή της η Rebecca Virginia Bettarini, η οποία υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της αλλαξοπίστησε σε Ορθόδοξη και πήρε το όνομα Victoria Romanova.

Η 49χρονη Ιταλίδα είναι lobbyist και συγγραφέας, ενώ ο προπάππους του Mikhailovich, ο Μέγας Δούκας Kirill Vladimirovich έφυγε από τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της επανάστασης των Μπολσεβίκων. 

Ήταν ξάδερφος του τελευταίου Τσάρου της Ρωσίας, Νικολάου Β,, ο οποίος σκοτώθηκε από τους επαναστάτες, μαζί με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά του το 1918. Σημειώνεται ότι η δυναστεία των Romanov κυβέρνησε τη Ρωσία για περισσότερους από τρεις αιώνες πριν ο Νικόλαος Β παραιτηθεί στις αρχές του 1917.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ