Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Κρυσταλλία: «Ήμουν αγοροκόριτσο & αθυρόστομη, με λες και νταλικέρη» (βίντεο)

Τι είπε για τον γιο της που είναι 14 μηνών;

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας και η Κρυσταλλία Ρήγα, με την εντυπωσιακή τραγουδίστρια να μιλά για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Κρυσταλλία μίλησε μεταξύ άλων για τα μαθητικά της χρόνια και για την εμπειρία της ως κριτής στο show του ANT1, «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ενώ αποκάλυψε γιατί νιώθει άβολα στις συνεντεύξεις. 

«Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν. Όταν μιλάω, είμαι λίγο αθυρόστομη. Με λες και νταλικιέρη. Ερχόντουσαν αγόρια αλλά εντάξει. Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν με βάζουν στην άκρη και με ρωτάνε κάτι, είμαι σαν το ελάφι που το χτυπάει προβολέας. Μπορεί να το έχω από το σχολείο, θα το λύσω με τον ψυχολόγο μου» παραδέχτηκε.

Ακόμα μίλησε για το μωρό που έφερε στον κόσμο πριν ενάμιση χρόνο. Είναι το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά.

«Ο γιος μου, ο Νικηφόρος είναι 14 μηνών. Θα ήθελα ιδανικά να κάνω τέσσερα παιδιά, αλλά τώρα που είδα πως είναι… το πάω πιο σιγά.

Δεν έχουμε ουσιαστική βοήθεια, έχουμε μια κυρία που έρχεται για λίγες ώρες. Είναι πολύ απαιτητικό και να δουλεύεις και να έχεις και ένα πιτσιρίκι. Είναι εξαντλητικό, αλλά τον έχουμε και το ζούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ