Μανούσος Μανουσάκης: «Ευτυχώς αρνήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος και πήρε τον ρόλο ο Τσαρούχας» (βίντεο)

Για ποια σειρά το είπε;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ, με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, βρέθηκε ο Μανούσης Μανουσάκης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για την σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά» αποκαλύπτοντας:

 «Είχε αρνηθεί ρόλο ο Απόστολος (σσ. Γκλέτσος) και ήταν καλό αυτό. Ήταν στη σειρά “Η αγάπη ήρθε από μακριά” και είχα προτείνει ένα ρόλο, που τελικά τον έκανε εξαιρετικά ο Πασχάλης Τσαρούχας και ευτυχώς που αρνήθηκε ο Απόστολος γιατί ο Πασχάλης το έκανε απίθανα.

Του έδωσα το σενάριο να το διαβάσει. Με παίρνει τηλέφωνο μετά από κάνα δυο ώρες και μου λέει ότι δεν θέλει να το κάνει. Τον ρώτησα γιατί ρε Απόστολε και μου λέει ότι θα έρθει την άλλη μέρα να μου πει».

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στη συνέχεια στην εξήγηση που του έδωσε ο Γκλέτσος την επόμενη ημέρα λέγοντας: «Έρχεται την άλλη μέρα και μου λέει “άμα θες να τελειώσει η σειρά, μη μου δώσεις το ρόλο. Γιατί ο πρώτος που θα μου πει ότι η γυναίκα σου πήγε με άλλον, θα τον σπάσω στο ξύλο και θα σταματήσει η σειρά”».

Σημειώνεται πως η συνέντευξη του Μανούσου Μανουσάκη θα προβληθεί απόψε (22/3).

Λίγα λόγια για την σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά»

Η αγάπη ήρθε από μακριά είναι μία ελληνική δραματική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2002-2003, που δημιουργήθηκε από τον Βασίλη Σπηλιόπουλο και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 από τις 4 Οκτωβρίου του 2002 μέχρι τις 20 Ιουνίου του 2003. Τ

η σκηνοθεσία και την παραγωγή της σειράς επιμελήθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης ενώ το ομώνυμο τραγούδι των τίτλων ερμήνευσε η Γλυκερία, με στίχους Φίλιππου Γράψα και μουσική Μάριου Τόκα.

Η σειρά παρουσιάζει τον απαγορευμένο έρωτα μίας παντρεμένης επαρχιώτισσας με έναν Αλβανό μετανάστη που εργάζεται στα κτήματα του μεγαλοτσιφλικά συζύγου της. Προβλήθηκε για μία τηλεοπτική σεζόν και αποτελείται συνολικά από 30 επεισόδια.

Τους δύο αντρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο Κώστας Σόμμερ ενώ τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά η Λίνα Σακκά.

Κατά την περίοδο προβολής της, τη σεζόν 2002-2003, η σειρά αποτέλεσε ένα από τα τηλεοπτικά προγράμματα με την υψηλότερη τηλεθέαση. Συγκεκριμένα το τελευταίο επεισόδιο παρακολούθησαν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές και συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 45,9%.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ