Όταν η Μιμή Ντενίση παντρεύτηκε τον Γιάννη Φέρτη - 1981 & ο έρωτας «άνθισε» στον σίριαλ «Συμβολαιογράφος» (φωτό)

Σπάνια vintage κλικς από τον γάμο τους

Σπάνιες vintage φωτογραφίες από τον γάμο της Μιμής Ντενίση με τον Γιάννη Φέρτη, έχει μοιραστεί στη σελίδα του στο Instagram ο συλλέκτης Δημήτρης Αιθωμιανάκης.

Στα κλικ βλέπουμε την ηθοποιό, θεατρική συγγραφέα, σκηνοθέτη και θεατρική επιχειρηματία με το νυφικό της και μια κοδέλα στα μαλλιά με ένα μεγάλο λευκό λουλούδι.

Όπως έχει γράψει στο post ο  Δημήτρης Αιθωμιανάκης, πρόκειται για εικόνες που έχει σκανάρει από το περιοδικό «Σούπερ Κατερίνα». 

Ο γάμος της Μιμή Ντενίση με τον γνωστό ηθοποιό, τον οποίο γνώρισε και ερωτρεύτηκε όταν έπαιξαν στο σίριαλ «Ο Συμβολαιογράφος», έγινε το 1981.

Το μυστήριο τελέστηκε  στον Ιερό Ναό της Κρύπτης της Αγίας Φιλοθέης με κουμπάρα τη Νίκη Γουλανδή, τότε κολλητή της Μιμής Ντενίση και αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ.

Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Γιάννη Φέρτη, καθώς πριν ήταν παντρεμένος με την Ξένια Καλογεροπούλου.

Η Μιμή Ντενίση από το 2008 έως το 2009 ήταν παντρεμένη με τον Σωτήρη Πολύζο. Η ίδια μιλώντας πριν περίπου ένα χρόνο στην εκπομπή του Alpha “Direct” και στον Τάκη Χατζή θα πει:

«Έχω κάνει 2,5 γάμους. Ένα με τον Γιάννη Φέρτη, 10 χρόνια. Τον Αντώνη Τρίτση τον αρραβωνιάστηκα. Βγάλαμε τις άδειες, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε.

Ο Τρίτσης ήταν από τους ανθρώπους της ζωής μου ήταν αυτός που είχα τις περισσότερες ομοιότητες. Μετά παντρεύτηκα το Σωτήρη τον Πολύζο. Και παρά το γεγονός ότι χωρίσαμε είναι οικογένειά μου. Εγώ έχω φορέματα, νυφικά, σπίτια, έχω απ΄όλα. Άντρα δεν έχω».

Λίγα λόγια για την σειρά «Συμβολαιογράφος»

Πλοκή: Είναι μια τηλεοπτική διασκευή του μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Ραγκαβή. Κοινωνικό σίριαλ εποχής (1820) που διαδραματίζεται στην Κεφαλονιά. Ο κόντε Νανέτος αποκληρώνει τον τυχοδιώκτη ανιψιό του Γεράσιμο και αυτός υποκλέπτει την υπογραφή του θείου του και τον δολοφονεί.

Στην υπόθεση εμπλέκονται ο συμβολαιογράφος Τάπας και η κόρη του Μαρίνα που αγαπά τον Γεράσιμο, ο Ροδίνης που είναι ο Γραμματικός του κόντε και γενικός κληρονόμος του και ο Βοράτης με την κόρη του την Αγγελική που θέλει να παντρευτεί τον Ροδίνη, σύμφωνα με το retrodp.gr.

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος υποδύθηκε σιορ Τάπας, η Μιμή Ντενίση την Αγγελική Βοράτη και ο Γιάννης Φέρτης τον Παύλο Ροδίνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ