Συγκίνησε η 7χρονη που είχε τραγουδήσει μέσα σε καταφύγιο - Διέφυγε στην Πολωνία & είπε τον Εθνικό Ύμνο της Ουκρανίας μπροστά σε χιλιάδες κόσμο

H 7χρονη έγινε viral όταν ερμήνευσε το τραγούδι από το Frozen...

Μάθημα δύναμης είχε παραδώσει μια 7χρονη, πριν από λίγες ημέρες όταν, είχε τραγουδήσει το «Let it go», σε καταφύγιο στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Πάνω από ένα εκατομμύριο Ουκρανοί, φέρονται να έχουν αφήσει τον τόπο τους, μετά την ρωσική εισβολή, ενώ την ίδια ώρα η κατάσταση στην χώρα παραμένει δραματική.

 

Η μικρούλα είχε πει στα ουκρανικά το «Let It Go» από τη γνωστή ταινία «Frozen», μια από τις αγαπημένες των μικρών κοριτσιών και όχι μόνο. Να σημειωθεί ότι το κομμάτι πήρε Όσκαρ το 2014, ενώ οι στίχοι περιγράφουν το θάρρος της ηρωίδας του παραμυθιού.

Με το τραγούδι της η μικρούλα προσπάθησε να δώσει κουράγιο σε όσους είναι μαζί της στο καταφύγιο, ενώ στο τέλος όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Η μικρή Amellia Anisovych κατάφερε να διαφύγει με την οικογένειά της στην Πολωνία και σε συναυλία που εγινε την περασμένη Κυριακή στην πόλη Λοτζ με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, βρέθηκε εκεί.

Τότε ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας. Χωρίς μουσική, α καπελα, σε ένα κατάμεστο γήπεδο με τα φώτα κλειστά και τους αναπτήρες αναμμένους, η εικόνα ήταν άκρως συγκινητική και η φωνή της μικρούλας μιλούσε στις καρδιές όλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ