Η Jennifer Lopez έλαβε το Icon Award: Την αποθέωσε το κοινό - ανάμεσά τους ο Ben Affleck με τον γιο του & την κόρη της (φωτό & βίντεο)

Το outfit, η συγκίνηση, τα χειροκροτήματα 

H Jennifer Lopez έλαβε το βράδυ της Τρίτης, φετινό «Icon Award» στα μουσικά βραβεία iHeartRadio και η σταρ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, που την έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια.

Η Jlo φορούσε ένα outfit σε λαδί απόχρωση από το brand Stephane Rolland. Το ρούχο αποτελούνταν από ένα κορμάκι με αβυσσαλέο ντεκολτέ, μια φούστα με διαφάνεια και μια μεγάλη ζώνη που τόνιζε την μέση της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John JLover (@johnjlover)

 

 

 

 

 

«Το εκτιμώ τόσο πολύ, τόσο πολύ, πάρα πολύ . Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι τα βραβεία ήταν τα πιο σημαντικά για μένα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Και μην νομίζετε ότι δεν εκτιμώ τα λαμπερά, αστραφτερά πράγματα, γιατί τα εκτιμώ!

Δεν μπορώ να πω ψέματα, όλοι ξέρουν, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που το κάνω αυτό. Δεν είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα. Το κάνω πραγματικά για εσάς παιδιά» είπε από την σκηνή η 52χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mehran‌ (@meh.del)

 

Το πλήθος ζητωκραύγαζε και την χειροκροτούσε, ενώ ανάμεσά τους βρισκόταν ο αγαπημένος της Ben Affleck μαζί με τον γιο του Samuel, 10 ετών, και την κόρη της Lopez, Emme, 14 ετών. 

Μάλιστα ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης συγκινημένος σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε με την σειρά του την λαμπερή σταρ. 

H 52χρονη σταρ έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Marc Anthony (2004–2014) τα δίδυμα Maximilian και Emme (14 ετών), ενώ ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει μαζί με την πρώην γυναίκα του Jennifer Garner, την 16χρονη Violet, τον 10χρονο Samuel και την 13χρονη Seraphina.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C ?. (@benniferforever_)

 

 

 

Δείτε επίσης: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Αυτή είναι η έπαυλη των 50 εκατ που θα μείνουν - 10 υπνοδωμάτια & 17 μπάνια (φωτό & βίντεο)

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLA! USA (@holausa)

 

«Εξαιτίας σας, μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο στη ζωή και αυτό είναι η πιο υπέροχη ευλογία. Αυτό είναι ένα δώρο που μου κάνετε και θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω για αυτό. Ευχαριστώ όλους όσους έρχονται σε ένα show, κάνουν streaming ένα τραγούδι, βλέπουν μια ταινία, με ακολουθούν.

Εσείς είστε αυτοί που μου δίνετε την ευκαιρία κάθε μέρα για να ζήσω μια ζωή που δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι θα γινόταν πραγματικότητα όταν ήμουν ένα μικρό κορίτσι που μεγάλωνε στο Μπρονξ» είπε ακόμα η Lopez και πρόσθεσε: 

«Το κάνατε αυτό για μένα. Κάνατε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Τρέμω! Και θα είμαι πάντα ευγνώμων (...) Και δεν θα το ξεχάσω ποτέ (...) Σας ευχαριστώ που με δίδαξατε ποια πραγματικά είμαι».

Αφού παρέλαβε το βραβείο της, η Jlo ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε μια funky εκδοχή του «On My Way», από την ταινία της Marry Me, την οποία τραγούδησε περιτριγυρισμένη από drag queens ντυμένες με μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις που έχει κάνει μέσα στα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του πράσινου Versace φορέματος που είχε βάλει στα βραβεία Grammy το 2000, αναφέρει το People.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 

Έπειτα ερμήνευσε την επιτυχία της "Get Right" (2005) φορώντας ένα μακρύ λευκό παλτό με ουρά που έγραφε «Equality».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ