Έπαθε σοκ η νύφη με το photobomb του Tom Hanks! Η «εισβολή» του σταρ στο γαμήλιο κλικ - «παγώσαμε» (φωτό & βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σταρ κάνει κάτι τέτοιο!

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε μια νύφη από το Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, αφού ο Tom Hanks έκανε photobomb, την ώρα που εκείνη έβγαζε φωτογραφίες με τις παράνυφούς της!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός - ο οποίος βρίσκεται στο Πίτσμπουργκ για τα γυρίσματα μιας κινηματογραφικής μεταφοράς του A Man Called Ove - πλησίασε τη νύφη, Grace Gwaltney, ρωτώντας την αν μπορούσε να μπει και αυτός στη φωτογράφισή της!  Μαζί τους πόζαρε και η σύζυγός του, Rita Wilson.

«Όταν συνέβη για πρώτη φορά ήμασταν όλοι μπερδεμένοι και δεν καταλάβαμε. Οι περισσότεροι από εμάς κοιτούσαμε απλά κκαι ξαφνικά, όλοι ξεσπάσαμε σε ουρλιαχτά», είπε η φωτογράφος, Rachel Rowland, στο Newsweek.

Photo: Rachel Rowland

Η ίδια πρόσθεσε ακόμα ότι παρόλο που στο μυαλό σου έχεις «όλα αυτά τα σχέδια και τις ιδέες» για την στιγμή που θα συναντήσεις κάποιον διάσημο, όταν αυτό συμβαίνει «γίνεσαι πραγματικά χαζός».

Η ίδια χαρακτήρισε τον ηθοποιό «αστείο, χαρούμενο και ευγενικό» ενώ είπε ότι όχι μόνο πόζαρε μαζί την νύφη και τις παράνυφους, αλλά ήθελε να βεβαιωθεί ότι φαίνονται όλοι στην φωτογραφία.

 

 

Η νύφη από πλευράς της, σύμφωνα με το independent.co.uk, είπε στο WTAE-TV Pittsburg, όταν ήταν μια «τρελή» στιγμή, προσθέτοντας ότι «πάγωσε αμέσως» και δεν ήξερε τι να κάνει όταν είδε τον Tom Hanks. «Μιλούσε στο αυτί μου και σκεφτόμουν το Toy Story», είπε η Gwaltney.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μπαίνει στις φωτογραφίες κάποιου ζευγαριού.. Στις 24 Σεπτεμβρίου 2016, μοιράστηκε στο Twitter μια εικόνα που είχε τραβήξει με μια νύφη και τον γαμπρό των οποίων ο γάμος έγινε στο Central Park, όπου τους βρήκε τυχαία ο ηθοποιός. 

Αργότερα, το 2021, πόζαρε με δύο νύφες την ημέρα του γάμου τους στη Σάντα Μόνικα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ