Made in Greece τα παστέλια Jannis: Πίσω από κάθε υπέροχη γεύση, κρύβονται πρώτες ύλες - Θρεπτικοί σπόροι σουσαμιού, διαλεχτά αποξηραμένα φρούτα

Στα προϊόντα Jannis όλα ξεκινούν από τις πρώτες ύλες. Από τους μικροσκοπικούς κι όμως θρεπτικά μεγαλειώδεις σπόρους του σουσαμιού, τους προσεκτικά επιλεγμένους ξηρούς καρπούς, τα διαλεχτά αποξηραμένα φρούτα, μήλο, πορτοκάλι, φράουλα, κράνμπερι αλλά και ιπποφαές, γκότζι μπέρι, αρώνια που χαρακτηρίζονται ως superfoods. 

Η εταιρία ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ, με τον διακριτικό τίτλο Jannis, ιδρύθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια από τις πρώτες εταιρείες παραγωγής παστελιών στην Ελλάδα. Μένοντας πιστοί στην παραδοσιακή τέχνη παραγωγής αυτού του ιδιαίτερου γλυκίσματος, οι έμπειροι τεχνίτες τους από την πρώτη μέρα παρασκευάζουν τα παστέλια με πολλή φροντίδα και αγάπη.

 

Η ιστορία του παστελιού φτάνει μέχρι την αρχαιότητα. Αναφορές υπάρχουν στην Ιλιάδα του Ομήρου, σε κείμενα του Ηροδότου, και άλλες γραπτές πηγές που χρονολογούνται από τον 8ο και 5ο αιώνα π.Χ.

Μέσα στους αιώνες, το παστέλι κράτησε την ξεχωριστή θέση του στη διατροφική μας κουλτούρα, όχι μόνο λόγω της νοστιμιάς του, αλλά επειδή αποτελεί μια φυσική πηγή ενέργειας, χάρη στην υψηλή θρεπτική αξία των δύο κύριων συστατικών του: του σουσαμιού και μελιού.

Η εταιρία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων: από παστέλιαμπάρες ξηρών καρπών και μπάρες nougat, μέχρι λουκούμια και μπαστουνάκια καρύδας

Με περισσότερο από μισό αιώνα δυναμικής παρουσίας, η εταιρία Jannis είναι ο ηγέτης της αγοράς στα ελληνικά παραδοσιακά είδη ζαχαροπλαστικής, υπογράφοντας προϊόντα που απολαμβάνουν πελάτες σε όλο τον κόσμο. Μπάρες ενέργειας, επιλογές χωρίς γλουτένη ή επιλογές κατάλληλες για χορτοφάγους, είναι ένα δείγμα μόνο του σημερινού εύρους της προϊόντικής τους γκάμας

 

Στα προϊόντα Jannis όλα ξεκινούν από τις πρώτες ύλες. Από τους μικροσκοπικούς κι όμως θρεπτικά μεγαλειώδεις σπόρους του σουσαμιού, τους προσεκτικά επιλεγμένους ξηρούς καρπούς, τα διαλεχτά αποξηραμένα φρούτα, μήλο, πορτοκάλι, φράουλα, κράνμπερι αλλά και ιπποφαές, γκότζι μπέρι, αρώνια που χαρακτηρίζονται ως superfoods, έως το εξαιρετικά ωφέλιμο, ινδοκάρυδο, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν για να δώσουνε ζωή στις γεύσεις τους, είναι φυσικά και αγνά.

Τα προϊόντα τους προσφέρονται σε μια ποικιλία συσκευασιών και είναι ιδανικά για “σνακ εν κινήσει”. Αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για καταστήματα λιανικής, σουπερμάρκετ και μίνι μάρκετ, ντελικατέσσεν, περίπτερα, ξενοδοχεία, καφετέριες, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, φαρμακεία, σχολεία, αεροδρόμια και πολύ περισσότερα.

Δείτε περισσότερα στο www.jannis.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ