Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω δεχτεί bullying, κάτι ξεφωνητά - τότε ήταν το περιοδικό Λουλού & με φώναζαν έτσι» (βίντεο)

Όλα όσα είπε ο διάσημος χορευτής και χορογράφος

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου το βράδυ της Τρίτης, με τον διάσημο χορευτή και χορογράφο να μιλά μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το  bullying που έχει δεχτεί, την καριέρα του, τη μητέρα του αλλά και τον έρωτα στη ζωή του.

 «Έχω δεχτεί bullying. Έχω φάει κάτι ξεφωνητά. Τότε ήταν το περιοδικό Λουλού και με φώναζαν έτσι στο δημοτικό. Αν είχα μεγαλώσει σε ένα πιο αστικό περιβάλλον, δεν θα γινόταν. Όταν άρχισα να κάνω χορό με ξεφώνισε ένας και έλεγε για τα φρούτα γιατί τότε τα ξεφωνητά δεν ήταν, όπως τώρα που λένε ότι αυτός είναι gay.

Έλεγαν για φρούτα κι άλλα. Δεν με πλήγωσε όλο αυτό, είχα μία εσωτερική δύναμη για αυτό που ήμουν χωρίς να ξέρω τι ακριβώς ήμουν. Γι΄αυτό δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα για να με σέβονται».

Για την αγάπη και την αποδοχή της μητέρας του είπε: «Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου ήταν η μητέρα μου από την οποία εισέπραξα τεράστια αγάπη για αυτό που ήμουν».

Ακόμα εξήγησε γιατί θεωρεί ότι τιμωρήθηκε μετά από τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην «Εύθυμη χήρα», ενώ αναφέρθηκε επίσης στη γνωριμία του με την Μαρινέλλα, την συνεργασία του με τον Θύμιο Καρακατσάνη, αλλά και τις συναντήσεις του με τις μεγάλες σταρ της εποχής, Σοφία Λόρεν, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Μπριζίτ Μπαρντό, Ούρσουλα Άντρες και Κατρίν Ντενέβ.'

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ