Κιάρα Φεράνι: Ο σύζυγός της διαγνώστηκε με σπάνιο όγκο στο πάγκρεας - Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο & η τεράστια τομή

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του συζύγου της & οι φωτογραφίες του μετά το κρίσιμο χειρουργείο... 

Απών ήταν από τα social media για κάποιο διάστημα ο σύζυγος της Κιάρα Φεράνι, Φέντεζ.

Ο Ιταλός ράπερ αποκάλυψε λίγες ημέρες μετά την απουσία του μέσα από το Instagram πως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ο 32χρονος Φέντεζ, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφει: ''Είμαι εδώ για να σας πω ότι έχω διαγνωστεί με μια ασθένεια, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο και θα κάνω τη θεραπεία που πρέπει. Με περιμένει ένα σημαντικό ταξίδι και πιστεύω πως στο μέλλον θα μπορέσω να το μοιραστώ γιατί το να ακούω ιστορίες άλλων ανθρώπων, με ανακουφίζει» έγραψε αρχικά ο ράπερ.

 

 

Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινή όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν το εντοπίσεις έγκαιρα, δεν είναι ωραίος συγκάτοικος για να έχεις μέσα στο σώμα σου. Ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες, ήταν για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου).

Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο χρόνο. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες που ήταν δίπλα μου αυτές τις έντονες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικότητας που μου στείλατε Σας αγαπώ. Φεντερίκο».

Σε μια από τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο καλλιτέχνης, φαίνεται μάλιστα και η τομή που έχει στο στομάχι του, η οποία είναι πολύ μεγάλη. 

Η ανάρτηση της συζύγου του, Κιάρας Φεράνι

Όλες αυτές τις ημέρες η πασίγνωστη Ιταλίδα Influecner βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της και πατέρα των δύο της παιδιών. 

Η ίδια ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο, μια μέρα πριν από την λεπτή χειρουργική επέμβαση στο πάγκρεας. Φοβηθήκαμε για τα πάντα: τη διάγνωσή του, την επέμβαση, την ανάρρωση, τη ζωή μας και την κατάσταση της οικογένειάς μας.

 

 

Η χειρουργική επέμβαση την Τρίτη πήγε καλά, και τώρα αναρρώνει και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι μόνο μια κακή ανάμνηση που μας δίδαξε, για άλλη μια φορά, τη σημασία του να απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρο, καθημερινά.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μας έκαναν να νιώσουμε την αγάπη τους, άπλωσαν το χέρι και έκαναν μια προσευχή για εμάς, μας έδωσε πολλή δύναμη».

 

Σε μια άλλη της ανάρτηση έγραψε: '' Αυτή ήταν λίγο πολύ η εβδομάδα μας μετά τη διάγνωση του Fede και πριν από την εγχείρησή του: πήραμε λίγο χρόνο από τα social media, περάσαμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσαμε με τα παιδιά, πήγαμε για πολλές επισκέψεις σε γιατρούς και εξετάσεις, κάναμε βόλτες, φάγαμε παγωτό καθισμένοι σε ένα παγκάκι, περάσαμε λίγο χρόνο με τους πιο κοντινούς του φίλους, ηχογραφήσαμε μουσική (το έκανε και άκουσα), κοιμηθήκαμε με τον Leo στο κρεβάτι μας (συνήθως κοιμάται στο δωμάτιό του) και γιορτάσαμε τα 4α γενέθλιά του.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του διαστήματος μου φάνηκε θολό: ήταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος και φοβόμουν όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή μου ότι κάτι κακό θα μπορούσε να είχε συμβεί. Ευχαριστώ τη ζωή που όλα πήγαν καλά!'' 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ