Ευγενία Νιάρχου: Mε τις αγαπημένες σχεδιάστριες φίλες της Muzungu Sisters - Ποια είναι τα χαρούμενα κορίτσια που αλλάζουν τα ήθη στη μόδα

Μας παρουσιάζσει τις φίλες της και το φανταστικό τους brand ρούχων...

H Ευγενία Νιάρχου μας παρουσιάζει τις σχεδιαστριες μόδας, φίλες της, Μuzungu Sisters, οι οποίες διοργάνωσαν ένα υπέροχο δείπνο για να παρουσιάσουν τη νέα τους κολεξιόν. 

Οι Muzungu Sisters είναι η Dana Alikhani και η Tatiana Casiraghi, φίλες από το 2002 και συνεργάτιδες από το 2011.

 

 

Η Dana Alikhani γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Eίναι Ιρανή και έχει ισχυρή σχέση με τον πολιτισμό της. Στα 17 της μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο SOAS- μετά την αποφοίτησή της απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

 

 

Με καταγωγή από την Βραζίλία και την Κολομβία, η Tatiana Casiraghi γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην Ελβετία και τη Γαλλία. Η Τατιάνα φοίτησε στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, όπου σπούδασε φωτογραφία και οπτική επικοινωνία. Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Τατιάνα εργάστηκε με την AEFFE στη Νέα Υόρκη, τον καλλιτεχνικό διευθυντή και ιδρυτή της GB65 Giovanni Bianco και στο Vanity Fair.

Η Τατιάνα ανέπτυξε μια φημισμένη ευαισθησία στη μόδα, την οποία χρησιμοποιεί τώρα για να επιμεληθεί τις επιλογές των Muzungu Sisters. 

Instagram/muzungusisters

Τα κομμάτια της Muzungu Sisters είναι διαχρονικά κειμήλια που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούνται για πολλές γενιές.  Ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να βρουν τα πιο ασυνήθιστα, όμορφα, βιώσιμα υφάσματα, τις καλύτερες υφάντρες και ατελιέ.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram της η Ευγενία Νιάρχου, τα φορέματα τους είναι πραγματικά απίστευτα, floral και με υπέροχα σχέδια. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ