Το μαρτύριο ενός 21χρονου μοντέλου: Ακρωτηρίασαν και τα δύο της πόδια λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού (φωτό)

Η Claire γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της

Η Carolyn Claire Bridges, βρίσκεται επιτέλους σπίτι της, μαζί με την οικογένειά της, μετά από τον ακρωτηριασμό των δύο της ποδιών, λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού.

Το 21χρονο επίδοξο μοντέλο, από την Φλόριντα των ΗΠΑ, «πάλευε για τη ζωή της» από τα μέσα Ιανουαρίου, σύμφωνα με την καμπάνια που δημιουργήθηκε με σκοπό την υποστήριξη της νεαρής κοπέλας, η οποία - βάσει των όσων αναφέρονται στο GoFundMe for Bridge - «γεννήθηκε με σοβαρή καρδιακή πάθηση και αφού προσβλήθηκε από τον COVID, μπήκε γρήγορα σε ΜΕΘ για μηχανική υποστήριξη».

Λόγω επιπλοκών του ιού, αλλά και μιας σοβαρής μόλυνσης χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν και τα δύο πόδια της Claire.

Αφού υποβλήθηκε στις χειρουργικές επεμβάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο της Τάμπα, η Bridges, επέστρεψε σπίτι της στις 17 Μαρτίου, ανέφερε το WTSP, σύμφωνα με το People.

«Σπίτι και έξω» έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στην σελίδα της στο Instagram, ενώ στη φωτογραφία την βλέπουμε να κάθεται σε ένα τραπέζι, ίσως μαζί με την μητέρα της.

Μια σειρά από άλλες εικόνες δείχνουν το μοντέλο να γιορτάζει τα 21ά του γενέθλια, μαζί με αγαπημένα της πρόσωσπα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Bridges μοιράστηκε ένα αισιόδοξο μήνυμα, με τους followers της, για την πορεία της υγείας της. «Τα πάω καλά, κάνω εργοθεραπεία, φυσικοθεραπεία και κατ οίκον νοσηλεία πολλές φορές την εβδομάδα και σηκώνομαι και κινούμαι πολύ περισσότερο» έγραψε, ενώ στις εικόνες την βλέπουμε να μαγειρεύει με τον αδελφό της.

Ο πατέρας της Wayne Bridges, από πλευράς του - μέσα από το Facebook - έχει μοιραστεί στιγμές, από το δύσκολο «ταξίδι» της κόρης του, με τον ίδιο να γράφει σε μια από τις αναρτήσεις του:

«Δύο μήνες από τη μέρα που άρχισαν όλα αυτά και η Calire, για πρώτη φορά κάθισε μόνη της. Μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά για αυτή την Μαχήτρια είναι μια σημαντική νίκη, Claire Bridges είμαι τόσο περήφανος για σένα.

Έχεις ξεπεράσει σε δύο μήνες περισσότερα από όσα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς σε μια ζωή. Θα σκαρφαλώνεις ξανά πριν το καταλάβεις. Σε αγαπάμε τόσο πολύ!».

Ο οργανισμός 50 Legs, ο οποίος βοηθά άτομα που θέλουν προσθετικά πόδια αλλά δεν μπορούν οικονομικά να τα αποκτήσουν, είναι έτοιμος να βοηθήσει την Claire και φιλοξένησε έναν έρανο για να την υποστηρίξει, σύμφωνα με το WTSP.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ