Γενέθλια για την Sarah Jessica Parker: Η σταρ με το απαράμιλλο στυλ γιόρτασε τα 57 της χρόνια (φωτό & βίντεο)

Τα χρόνια πολλά, οι εμφανίσεις

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στις 25 Μαρτίου η Sarah Jessica Parker, η οποία έκλεισε τα 57 της χρόνια.

Η σταρ του Sex and the City δέχτηκε, μεταξύ άλλων, ευχές από τους συμπρωταγωνιστές της στο reboot της σειράς «And Just Like That» Cynthia Nixon και Mario Cantone.

«Παλιά μου φίλη, σε αγαπώ και θαυμάζω τη γυναίκα που είσαι. Πάντα το έκανα και πάντα θα κάνω. Χρόνια πολλά, χρόνια πολλά και πολλά ακόμα» έγραψε σε ανάρτηση της η 55χρονη Nixon.

Ο 62χρονος Cantone, από πλευράς του δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τα παρασκήνια του AJLT και έγραψε: «Χρόνια πολλά @sarahjessicaparker τι τυχερό αγόρι είμαι που σε γνωρίζω, που συνεργάζομαι μαζί σου και είμαι μέρος του μεγαλείου σου. Σε λατρεύω. Όλη μου η αγάπη καλή μου..στο θέατρο και στη ζωή.

Στη φωτογραφία εδώ τραγουδώντας το "We Got Magic To Do».

Η Sarah Jessica Parker έχει σπουδάσει χορό στο American Ballet Theater και υποκριτική στο Professional Children's School της Νέας Υόρκης.

Στο παρελθόν είχε συνάψει σχέση με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και με τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι τζούνιορ, ενώ από τό το 1997 είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Ηθοποιός και τηλεοπτική παραγωγός η 57χρονη σταρ είναι ιδιαίτερα γνωστή για τον ρόλο της Carrie Bradshaw, στην σειρά του HBO Sex and the City, ενώ έχει δημιουργήσει και το δικό της brand με παπούτσια (άλλωστε τα λατρεύει) το SJP Collection.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fab! (@thatsfabofficial)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Πάντα κομψή, η Parker είναι επίσης γνωστή για τις στυλιστικές της επιλογές, ενώ έχει «αγκαλιάσει» τις ρυτίδες και τα γκριζαρισμένα της μαλλιά, δείχνοντας ότι κάθε ηλικία έχει τη δική της ομορφιά.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma (@i4st.yle)

 

 Όπως θα γράψει η βρετανική Vogue, με αφορμή τα γενέθλιά της «από την δεκαετία του 90 έως σήμερα, οι φυσικές της μπούκλες ήταν πάντα αξιοζήλευτες, και τόσο στην οθόνη όσο και εκτός, προτιμούσε το απαλό μακιγιάζ για να πλαισιώσει τα γαλαζοπράσινα μάτια της. Καθώς μεγάλωνει, έχει αγκαλιάσει το φυσικό τηςε δέρμα και επικεντρώθηκε στην λάμψη,  αντί να προσπαθεί να εξαλείψει τις λεπτές γραμμές με τη βοήθεια ενέσιμων».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ