Οσκαρς 2022: H έγκυος Sophie Turner έβαλε μια συγκλό κόκκινη τουαλέτα Louis Vuitton - Κομμένη & ραμμένη στα μέτρα της (φωτο)

Λαμπερό το ζευγάρι που περιμένει σε λίγους μήνες το δεύτερο παιδί του... 

Η Sophie Turner έδειξε για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλίτσα της, στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair Oscar Party με τον σύζυγό της Joe Jonas, στο Center for the Performing Arts στο Beverly Hills της Καλιφόρνια την Κυριακή.

Η 26χρονη έγκυος ηθοποιός, έδειχνε λαμπερή, στην κατακκόκινη μακριά τουαλέτα της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The #JSisters NEWS ? (@jsistersnews)

 

 

 

Το ζευγάρι επέλεξε να φορέσει κομμάτια από τον Οίκο Louis Vuitton, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail,  δεν έχουν σχολιάσει δημοσίως τα νέα για το μωρό. 

Καθώς πόζαραν μαζί, κρατούσαν τα χέρια τους τυλιγμένα ο ένας γύρω από τον άλλο πριν απομακρυνθούν πιασμένοι χέρι-χέρι.

 

 

Το λαμπερό μακιγιάζ της ηθοποιού του GoT, περιλάμβανε μαύρο eyeliner, σκούρο κραγιόν και τα μαλλιά της τα έπιασε σε μια κομψή χαμηλή αλογοουρά.

 

 

Όσο για τον τραγουδιστή, των Jonas Brothers, για τη μεγάλη βραδιά φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με ασημένιες λεπτομέρειες, ένα διαμαντένιο κολιέ και δερμάτινα παπούτσια.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019 και είχε κρατήσει χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να μοιραστεί λεπτομέρειες και από τους δύο γάμους του. Τον Ιούλιο του 2020 γεννήθηκε η κόρη τους, Willa. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ