Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Aπαιτητική η μέρα, αλλά χωρίς σπουδαία προβλήματα - Aίσθημα πίεσης & απαισιοδοξίας σε σχέσεις & οικονομικά

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς νωρίς το πρωί και στη διάρκεια της μέρας δεν σχηματίζει κύριες όψεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι οι κύριοι αποδέκτες της επιρροής της που θα έχουν μια πιο απαιτητική καθημερινότητα, αλλά χωρίς σπουδαία προβλήματα. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στο πιο αθέατο και ψυχολογικό κομμάτι του Ηλιακού σας ωροσκοπίου στους Ιχθύς. Πρόκειται για ένα φεγγάρι το οποίο μπορεί να φέρει αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Πιθανώς να δουλεύετε τώρα κάποιο πλάνο μυστικά και να μην θέλετε να αποκαλύψετε σε κανένα τίποτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τρίτη δεν είναι τόσο ζόρικη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη προχωρά στους φιλικούς σας Ιχθύς και μάλιστα μπορεί να σας κάνει και ιδιαίτερα κοινωνικούς αυτές τις ημέρες.

Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως φεύγει από τη ζωή σας (γιατί μετακομίζει, ή αλλάζει δουλειά, κλπ.), κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως στον αντίποδα να υπάρξει και κάποιο άλλο πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να σας βοηθήσει σε κάτι που θέλετε ή να σας προσφέρει μια ευκαιρία που ίσως σχετίζεται και με τα επαγγελματικά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς σήμερα κάνοντας τη μέρα αρκετά πιο απαιτητική για το ζώδιο σας και με έμφαση στα επαγγελματικά. Είναι πολύ πιθανόν να σας προτείνουν μια αλλαγή στον χώρο εργασίας, μια καινούρια δουλειά ή μπορεί να αλλάζουν οι συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα κι εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε.

Ακόμη, μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση στον χώρο του σπιτιού που σας απασχολεί ή μπορεί να σκέφτεστε ακόμη να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ