Η Julia Roberts λάμπει με λευκά διαμάντια: Η pretty woman στη νέα καμπάνια της Chopard - χαμογελά & μας φτιάχνει τη διάθεση (φωτό & βίντεο)

Με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο!

«Τα διαμάντια είναι πιο χαρούμενα όταν είναι ελεύθερα!» αναφέρεται σε ανάρτηση της Chopard, που επέλεξε την Julia Roberts ως το πρόσωπο για τη νέα συλλογή κοσμημάτων και ρολογιών «Happy Diamonds».

Στην επίσημη σελίδα του οίκου πολυτελείας στο Instagram έχει αναρτηθεί ένα βίντεο - σε σκηνοθεσία Xavier Dola -- στο οποίο βλέπουμε την πρωταγωνίστρια του «Preety Woman» να φορά ένα λευκό πουκάμισο και φυσικά ένα ρολόι και κοσμήματα της γνωστής εταιρείας.

Με το χαρακτηριστικό, λαμπερό της χαμόγελο, η 54χρονη σταρ χορεύει, χοροπηδά και μας ανεβάζει την διάθεση!

Παράλληλα έχει δημοσιευτεί και μια φωτογραφία της ηθοποιού, η οποία ποζάρει επίσης με λευκό πουκάμισο, σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς και ένα ρολόι στον καρπό της.

Η Chopard ιδρύθηκε το 1860 από τον Louis-Ulysse Chopard στο Sonvilier της Ελβετίας και ανήκει στην οικογένεια Scheufele, από την Γερμανία, από το 1963.

Η εταιρεία είναι περισσότερο γνωστή για την κατασκευή ελβετικών ρολογιών και κοσμημάτων υψηλής ποιότητας και ανάμεσα στους πελάτες της ήταν και ο Τσάρος Νικόλαος Β' της Ρωσίας.

Στο κόκκινο χαλί πολλές διάσημες κυρίες εμφανίζονται με τις εντυπωσιακές δημιουργίες του brand, που παράγει περίπου 75.000 ρολόγια και 75.000 κοσμήματα κάθε χρόνο και είναι ενεργό μέλος της Ομοσπονδίας της Ελβετικής Βιομηχανίας Ρολογιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ