Oscars 2022: Τα χτενίσματα & το μακιγιάζ των star για το κόκκινο χαλί - Περίτεχνοι κότσοι, γυαλιστερές σκιές

 

Πολλές οι εκθαμβωτικές λεπτομέρειες που απογείωσαν τα looks στο κόκκινο χαλί....

Η βραδιά των Oscars πραγνατοποιήθηκε την Κυριακή 27/3.

Η μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου είναι το event που περιμένουμε κάθε χρόνο, αφού αυτό καθορίζει και τις τάσεις στα μαλλιά, μακιγιάζ, την μόδα. 

Οι stars, φορώντας τις τουαλέτες τους παρελαύνουν, λαμπεροί και glamourατοι, στο κόκκινο χαλί. 

 Τα Academy Awards για το 2022 δεν μας απογοήτευσαν καθώς όλοι οι αγαπημένοι μας stars εμφανίστηκαν με μία πληθώρα υπέροχων outfits που δεν χορταίναμε να βλέπουμε.

Εκτός από τα λαμπερά φορέματα όμως, ιδιαίτερη προσοχή δώσαμε στα beauty looks των celebrities, που ο καθένας ξεχωριστά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά: 

Beyoncé

Η Beyoncé άνοιξε τη βραδιά των Όσκαρ 2022. Επέλεξε να φορέσει μια νέον κίτρινη τουαλέτα δια χειρός David Koma. Το μακιγιάζ της αποτελούνταν από ροζ - χρυσές  σκιές. 

Zendaya

 

 

H πρωταγωνίστρια της δημοφιλέσταστης σειράς του HBO Euphoria, ταίριαξε το μανικιούρ με την λαμπερή φούστα της, ενώ το επιμελώς ατημέλητο updο στα μαλλιά της ανέδειξε την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Για τα μάτια, επέλεξε μία ελαφρώς ιριδίζουσα απόχρωση του σδημί και έντονες βλεφαρίδες.

Nicole Kidman

 

 

Η ηθοποιός, η οποία θα μείνει στην ιστορία για την επική της αντίδραση την στιγμή της σφαλιάρας του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ,  επέλεξε ένα κόκκινο κραγιόν της Pat McGrath, ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε σε έναν χαμηλό, περίτεχνο κότσο. 

Dakota Johnson

 

 

Από τις υπέροχες παρουσίες στα φετινά βραβεία Oscars. Έκανε ένα ρομαντικό makeup look, με ροζ smokey μακιγιάζ και χείλη στην ίδια απόχρωση, τα οποία ταίριαξε με την απόλυτα παραμυθένια τουαλέτα της. 

Jennifer Garner

 

 

Άφησε τα μαλλιά της κάτω και έκανε ένα πολύ natural make up look. Δεν χρειαζόταν άλλωστε να κάνει κάτι άλλο, αφού η κόκκινη τουαλέτα της έκλεβε τις εντυπώσεις...

Lily James

 

 

H “Σταχτοπούτα” των Oscars επέλεξε 90s, glam μακιγιάζ και ελαφριές μπούκλες. Για το μακιγιάζ της χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα της Anastasia Beverly Hills.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ