Έλενα Κουντουρά: «Τον Νοέμβριο κλείνω τα 60 - Το μπότοξ που το είχα δοκιμάσει ήταν καταπληκτικό, αλλά με φοβίζει» (βίντεο)

Με ποια supermodels έχει κρατήσει επαφή;

Συνέντευξη έδωσε η Έλενα Κουντουρά, με την ευρωουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μιλά μεταξύ άλλων για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και για την καριέρα της στο modeling.

«Έχω δεχθεί αμφισβήτηση σε ανδροκρατούμενους χώρους, έχω δει να συμβαίνει κακοποιητική συμπεριφορά, ήμουν πάντα αυτή που φώναζα. Όταν μιλούσε ένας άνθρωπος για κακοποιητικές συμπεριφορές δεν έπαιρνε διαστάσεις, γι’ αυτό τα κινήματα βοήθησαν πολλούς να μιλήσουν».

Σχετικά με το modeling σημέιωσε: «Η μόδα ήρθε τυχαία στην Ελλάδα, ήμουν πρωταθλήτρια στον στίβο, δεν ήμουν από τα κορίτσια που τα ενδιάφερε το lifestyle. Τακουνιά δεν είχα βάλει ποτέ στη ζωή μου και δεν είχα βάλει ποτέ μακιγιάζ στο πρόσωπό μου. Στη Νέα Υόρκη συγκατοικούσα με την Κρίστι Τέρλινγκτον και την Ναόμι Κάμπελ. Έχουμε κρατήσει φίλια και επαφή και με την Έλενα Κρίστενσεν και τη Σίντι Κρόφορντ».

Για την οικογένειά της είπε στο «MEGA Καλημέρα»: «Έχω δύο υπέροχα παιδιά που κοιτούν την πολίτικη από μακριά και παρακολουθούν την πορεία μου από κοντά. Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω γιαγιά και δεν είναι θέμα ηλικίας, όσο είσαι νέος μπορείς να προσφέρεις περισσότερα.

Ο χρόνος δε με φοβίζει καθόλου, ο λόγος είναι ότι έχω καλά γονίδια, αν δεν είχα ίσως να με ενοχλούσε περισσότερο. Θέλω να μεγαλώσω ωραία, δε θέλω να γεράσω. Κάθε περίοδος της ζωής έχει τη δίκη της ομορφιά».

Όσο για την ηλικία της:  «Τον Νοέμβριο θα κλείσω τα 60, δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε εγώ. Αισθητικές παρεμβάσεις θα ήθελα να κάνω, άλλα πρέπει να το πάρω απόφαση γιατί είμαι φοβητσιάρα. Το μπότοξ που το είχα δοκιμάσει και είναι καταπληκτικό, δεν μπορώ να το συνεχίσω, με φοβίζει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ