Τα πανάκριβα «μπιζού» της Beyonce στα Όσκαρ - 400 καράτια! Φόρεσε κοσμήματα άνω των 9 εκατ δολ (φωτό & βίντεο)

Οι δύο εμφανίσεις της Quenn B!

Μιλάμε για ένα γκραν σλαμ μόδας, από την «βασίλισσα» Beyonce η οποία έκανε δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις - με θέμα το τένις! - στα φετινά βραβεία Όσκαρ.

Ξεκινάμε λοιπόν με το outfit που φόρεσε όταν ερμήνευσε το κομμάτι «Be Alive»  - υποψήφιο για Όσκαρ τρραγουδιού - από την ταινία «King Richard». Η Beyonce εμφανίστηκε με ένα φόρεμα  David Koma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Η 40χρονη τραγουδίστρια συνδύασε το διάφανο, στολισμένο με φτερά, λάιμ φουστάνι της με ασορτί γάντια και pumps Amina Muaddi «Karma», τα οποία κοστίζουν 1.345 $.

Αν σε κάτι αξίζει να σταθούμε βέβαια, αυτό είναι τα κοσμήματά της, αφού ολοκλήρωσε το look με διαμαντένια βραχιόλια 150 καρατίων και δύο διαμαντένια δαχτυλίδια - ένα λα με σμαράδγι 50 καρατίων και ένα 20 καρατίων!

Όλα ήταν από την Lorraine Schwartz, την κοσμηματοποιό που επιλέγει εδώ και χρόνια η σύζυγος του Jay-Z. Και μην ξεχνάμε βέβαια τα γιγάντια πράσινα σκουλαρίκια με πολύτιμους λίθους - επίσης από τη Schwartz - τα οποία και ολοκλήρωσαν την εμφάνιση.

Για την εμφάνισή της στην τελετή των Όσκαρ η Beyonce επέλεξε μια neon κίτρινη τουαλέτα Valentino Haute Couture και ασορτί κάπα. Αλλά τα πραγματικά αστέρια του show ήταν τα 150 καρατίων σκουλαρίκια - επίσης από την Lorraine Schwartz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

 

 

 

 

Το ζευγάρι είχε επρά σειρές διαμαντιών, ενώ η Quenn B πήγε ένα βήμα παραπέρα το όλο look πρτοθέτοντας ένα ροζ δαχτυλίδι 35 καρατίων, επίσης από τον Schwartz, πάνω από τα κίτρινα γάντια της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η διάσημη κοσηματοποιός στο Page Six Style, η Beyoncé φόρεσε «άνω των 9 εκατομμυρίων δολαρίων κοσμήματα» τη βραδιά των Όσκαρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ