Άλεκ Μπάλντουιν: Περιμένει το 7ο παιδί του με τη Χιλάρια - Πέντε μήνες μετά το Rust (φωτό)

Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε μέσω Instagram η σύζυγος του...

Ο Άλεκ Μπάλντουιν και η σύζυγός του Χιλάρια περιμένουν... το 7ο παιδί τους!

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Χόλιγουντ, καθώς ο διάσημος ηθοποιός, η σύζυγός του και η οικογένειά τους, προσπαθεί να αντεπεξέλθει στην πίεση μετά τα τραγικά γεγονότα στα γυρίσματα του Rust και τον θάνατο από πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς.

 

 

Η εγκυμοσύνη της 38χρονης ήρθε μόλις πέντε μήνες μετά το τραγικό συμβάν με πρωταγωνιστή τον 63χρονο χολιγουντιανό αστέρα, γεγονός που προκάλεσε αρκετά σχόλια και αντιδράσεις.

Το νέο ανακοίνωσε η ίδια η Χιλάρια με ανάρτησή της στο Instagram 

 

 

«Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια τεράστια έκπληξη: άλλο ένα Baldwinito έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν πάρα πολύ σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν πλήρης και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά — όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ ενθουσιασμένα!

 

 

Το νέο μας μωρό είναι ένα πολύ φωτεινό σημείο στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε τέτοιες αβέβαιες στιγμές. Μου λείψατε στο διάλειμμά μου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Επέστρεψα και ανυπομονώ να συνεχίσω μαζί σας αυτό το ταξίδι που ονομάζουμε «ζωή». Την αγάπη μας για εσάς και τους αγαπημένους σας».

Ο Άλεκ Μπόλντγουιν επιστρέφει με δύο ιταλικές χριστουγεννιάτικες ταινίες

Ο Άλεκ Μπόλντγουιν θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά τον θανατηφόρο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς σε δύο ιταλικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
 
Σύμφωνα με το Deadline, ο Άλεκ και ο αδερφός του Γουίλιαμ Μπόλντγουιν θα βρεθούν στην Ιταλία για να γυρίσουν τις ταινίες «Kid Santa» και «Billie's Magic World», δύο οικογενειακές κωμωδίες που συνδυάζουν ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια. Τα γυρίσματα των έργων έχουν ήδη ξεκινήσει στη Ρώμη.

Οι δύο ταινίες ενώνουν ξανά τον Μπόλντγουιν με τον σκηνοθέτη, Φραντσέσκο Τσινκουεμάνι , με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Andron» του 2015.

Στις 21 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» του Τζόελ Σούζα στη Σάντα Φε, ο Άλεκ Μπόλντγουιν, πρωταγωνιστής και παραγωγός του φιλμ, κατά τη διάρκεια πρόβας  πυροβόλησε προς την κάμερα, όπως υποδείκνυε η σκηνή του. 

Το πιστόλι περιείχε κανονικές σφαίρες από τις οποίες σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας Χάλινα Χάτσινς και τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης.
 
Το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε δεν έχει απαγγείλει ακόμη σε κανέναν κατηγορίες για τον θάνατο της Χάτσινς, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ