Ο Γιώργος Περρής δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος - ''Είμαι Gay, ανακουφισμένος, χαρούμενος και υπερήφανος

«Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης…», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Περρής

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο people.com ο τραγουδιστής Γιώργος Περρής . O ίδιος δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος. 

«Είμαι γκέι, ανακουφισμένος και χαρούμενος».

«Ποτέ δεν έκρυψα τη ζωή μου. Πάντα ζούσα όπως ήθελα, απλώς δεν είχα το θάρρος να μιλήσω γι' αυτό δημόσια. Είμαι ανακουφισμένος, είμαι χαρούμενος και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που μπορώ να το κάνω αυτό», είπε. 

Ο γνωστός τραγουδιστής ήξερε ότι ήταν ομοφυλόφιλος από μικρός. Όμως ένιωθε τις πιέσεις της κοινωνίας και το εξηγεί:

 

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Ο Γιώργος Περρής λίγο πριν από το Ηρώδειο: «Ο Michel Legrand ήταν ένας από τους παιδικούς μου ήρωες» (Φωτό)

 

«Μεγάλωσα πιστεύοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με μένα γιατί, τότε, όταν ήσουν παιδί στη δεκαετία του '80 ή του '90, πίστευες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με σένα. Τότε, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν πάντα λέξεις όπως «ανεκτικός» ή «ανοιχτόμυαλος» και πάντα μισούσα αυτούς τους όρους γιατί νομίζω ότι κρύβουν μια περιφρόνηση.

Υπάρχει περιφρόνηση σε αυτό. Δεν θέλω να με ανέχεσαο. Θέλω να με αποδεχτείς γιατί είμαστε 100 τοις εκατό ίσοι. Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν μπορούσες να δεις την κανονικότητα μιας γκέι σχέσης. Δεν ήταν στην τηλεόραση. Δεν ήταν στα μέσα ενημέρωσης. Δεν ήταν μέρος οποιασδήποτε συζήτησης».

 

 

Αυτό που έκανε τον Γιώργο Πέρρη να σκεφτεί τα πράγματα διαφορετικά ήταν όταν το 1998, το είδωλο της ποπ, Τζορτζ Μάικλ έκανε coming out δημόσια.

 

 

«Η πρώτη μου εμπειρία με ένα δημόσιο πρόσωπο που έκανε coming out ήταν ο Τζορτζ Μάικλ. Ήμουν 15 χρονών εκείνη την εποχή και για μένα, αυτό ήταν σαν αποκάλυψη γιατί ποτέ δεν είχα καν σκεφτεί ότι ήταν δυνατό. Δεν ήξερα ότι μπορείς να έχεις έναν σούπερ σταρ που ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και απίστευτος καλλιτέχνης και ένας όμορφος άντρας και τα πάντα και ήταν ομοφυλόφιλος και ζούσε μια κανονική ζωή. Μου πήρε λίγο χρόνο για να το αποδεχτώ» εξήγησε ο τραγουδιστής.

 

 

Ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του μίλησε σε μερικούς στενούς του φίλους στα τέλη της εφηβείας του, ενώ στην οικογένειά του αποκάλυψε ότι ήταν ομοφυλόφιλος στα 20: «Υπήρξε μια μικρή αντίδραση, αλλά όλοι ήταν καλά και όλοι το δέχτηκαν.

 

 

Αν και στην ιδιωτική μου ζωή δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε κόστος για μένα γιατί υπήρχε ένα μέρος του εαυτού μου που ήθελε να μιλήσει για αυτό. Πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν: «Δεν πρέπει να βγαίνεις», «Δεν πρέπει να μιλάς για αυτό δημόσια», «Θα καταστρέψει την καριέρα σου». Σήμερα δεν έχω τίποτα να κρύψω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ