Vintage βίντεο: Όταν η Κάτια Δανδουλάκη συνάντησε πρώτη φορά τον Μάριο Πλωρίτη - εκείνη ήταν παιδί & αυτός με την Έλλη Λαμπέτη

Όσα είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός

Ένα σπάνιο vintage βίντεο έχει δημοσιευτεί στην σελίδα "Ellie Lambeti" στο Instagram.

Πρόκειται για ένα απόσπασμα από συνέντευξη που είχε δώσει η Κάτια Δανδουλάκη στην Έλενα Ακρίτα για τα «Φώτα Πορείας», στην ΕΡΤ το 2000.

Σε αυτό ακούμε την ηθοποιό να μιλά για την πρώτη της συνάντηση με την Έλλη Λαμπέτη και τον Μάριο Πλωρίτη, με τον οποίο πέρασε «την πιο ωραία εποχή της ζωής» της, όπως δήλωσε πρόσφατα στο Πάμε Δανάη.

 

 

Στο βίντεο η Δανδουλάκη μιλά για μια απίστευτη σύμπτωση, αφού - όπως εξηγεί - όταν μπήκε στη  δραματικλη σχολή του Θεάτρου Τέχνης η μητέρα της την ρώτησε ποιους έχει καθηγητές.

'Ενας από αυτούς ήταν και ο ο δημοσιογράφος- επιφυλλιδογράφος, κριτικός, μεταφραστής, λογοτέχνης, και θεατρικός σκηνοθέτης, ο οποίος και έμελλε να γίνει σύζυγός της.

Όταν η μητέρα της το άκουσε της εξιστόρησε πώς όταν ήταν ακόμα παιδάκι την είχε πάει σε ένα φωτογραφείο, από το οποίο βγήκε ο Πλωρίτης μαζί με την Έλλη Λαμπέτη, η οποία όταν είδε την Δανδουλάκη είπε «αχ αυτό το κοριστάκι» και την πήρε στην αγκαλιά της.

Δείτε το βίντεο

«Μάριε κοιτά ένα κοριτσάκι» είπε στη συνέχεια η ηθοποιός, με τον Πλωρίτη να ακουμπά το μαγουλάκι της Δανδουλάκη.

Ο Μάριος Πλωρίτης είχε κάνει τρεις γάμους: Έναν με την ηθοποιό Έλλη Λαμπέτη το 1950 (χώρισαν το 1953), δεύτερο με τη Μαρίκα Ανεμογιάννη το 1964 και τρίτο το 1996 με την Κάτια Δανδουλάκη, με την οποία ήταν ήδη ζευγάρι για πολλά χρόνια, έζησαν μαζί συνολικά 35 χρόνια, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ