Βραβεία Grammy 2022: Απόψε η μεγάλη βραδιά της μουσικής - θα τραγουδήσει η Lady Gaga (φωτό & βίντεο)

Όλες οι λεπτομέρειες για την τελετή

Τα βραβεία Grammy επιστρέφουν απόψε (3/4) το βράδυ με οικοδεσπότη τον κωμικό και παρουσιαστή Trevor Noah.

Στα μέσα Ιανουαρίου, εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού που προκλήθηκε από την παραλλαγή Omicron, τα 64α ετήσια βραβεία Grammy, που ήταν αρχικά προγραμματισμένα για τις 31 Ιανουαρίου, αναβλήθηκαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν για πρώτη φορά στο Λας Βέγκας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα στο «MGM Grand Garden Arena» με την Lady Gaga να είναι ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα που θα ανέβουν στη σκηνή για να διασκεδάσουν τους λαμπερούς καλεσμένους.

Η σταρ θα τραγουδήσει, ενώ να σημειωθεί ότι είναι παράλληλα υποψήφια για πέντε βραβεία μαζί με τον Tony Bennett, με τον οποίο συνεργάστηκε το προηγούμενο φθινόπωρο στο άλμπουμ «Love For Sale».

Οι BTS, η Billie Eilish, η H.E.R., ο J Balvin και η María Becerra, ο John Legend, ο Jon Batiste, ο Justin Bieber με τους Giveon και Daniel Caesar, ο Lil Nas X και ο Jack Harlow, ο Nas, η Olivia Rodrigo και οι Silk Sonic αναμένεται να τραγουδήσουν ακόμα στην τελετή.

Όπως αναφέρουν οι nytimes.com σε μια συνάντηση, που έγινε μόλις 24 ώρες πριν ανακοινωθούν οι υποψήφιοι τον Νοέμβριο, η Ακαδημία  αποφάσισε να επεκτείνει τις τέσσερις μεγάλες κατηγορίες - άλμπουμ, δίσκος και τραγούδι της χρονιάς και καλύτερος νέος καλλιτέχνης - από οκτώ σε 10, συμψηφίζοντας υποψηφιότητες για τους Taylor Swift και Kanye West.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Drake, χωρίς να δώσει εξηγήσεις, αποχώρησε από τις δύο κατηγορίες ραπ στις οποίες ήταν υποψήφιος. Τον περασμένο μήνα, ο Kanye West, ο οποίος είναι υποψήφιος για πέντε βραβεία, ενημερώθηκε ότι δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος να εμφανιστεί στην τελετή μετά από ανησυχητική συμπεριφορά στα social media.

 

Στη συνέχεια, δύο από τα επτά μέλη του συγκροτήματος K-pop BTS, το οποίο διεκδικεί την καλύτερη απόδοση σε ντουέτο/ομάδα ποπ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό αφήνοντας την κατάσταση σε κενό.

Και αυτή την εβδομάδα, οι Foo Fighters, που είναι υποψήφιοι για τρία βραβεία φέτος, αποσύρθηκαν επίσης αφού ο 50χρονος ντράμερ τους, Taylor Hawkins, πέθανε σε περιοδεία στις 25 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ