Justin - Hailey Bieber: Σαν ερωτευμένα σχολιαρόπαιδα! Τα αγγίγματα & το «καυτό» φιλί μετά την περιπέτεια της (φωτό & βίντεο)

Ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στο κόκκινο χαλί!

Ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey Baldwin ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy, το βράδυ της Κυριακής.

Τι και αν ο 28χρονος τραγουδιστής ήταν ένας από τους πιο κακοντυμένους της βραδιάς, συνδυάζοντας το θεόρατο κοστούμι του με εξίσου μεγάλα crocs και φούξια σκουφί, ενώ η καλή του ήταν σαφώς πιο κομψή και λαμπερή με το λευκό sliky φόρεμα της...

Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα δεν ήταν τα outfits του ζευγαριού και οι υποψηφιότητες του Justin, αλλά ο τρόπος που άγγιζε την γυναίκα του και φυσικά το φιλί που έδωσαν στο red carpet.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άλλωστε η Hailey Biber πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της και αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο εσπευσμένα.

Υπενθυμίζεται ότι το 25χρονο μοντέλο εισήχθη πριν λίγο καιρό με συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό και τα οποία προκλήθηκαν από θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της, σύμφωνα με τα μοιράστηκ σε δήλωσή της.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για να επιστρέψουμε ωστόσο στην εμφάνισή τους στα Grammys, εκείνη και ο καλός της ήταν σαν ερωτευμένα σχολιαρόπαιδα! Φιλιά, αγγίγματα και αγακαλιές...!

Δείτε επίσης:

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Justin δεν ξεκόλλαγε από την σύζυγό του και όταν στάθηκαν μποστά στους φωτογράφους για να ποζάρουν της έδωσε ένα φιλί στον λαιμό.

 

 

Μετά ήρθε και το φιλί στο στόμα με τον 28χρονο να ακουμπά απαλά το πιγούνι της Hailey. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ