Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: . Η Τρίτη είναι μια μέρα που βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες & θα έχουμε την τάση να τις αναπαράγουμε ή να τις μεταδίδουμε κι εμείς στους άλλους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Τα ξημερώματα σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων στις 06:04 το πρωί και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο επικοινωνιακό αυτό ζώδιο χωρίς να σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις.

Η Τρίτη είναι μια μέρα που βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες και θα έχουμε την τάση να τις αναπαράγουμε ή να τις μεταδίδουμε κι εμείς στους άλλους προκαλώντας μια νοητική υπερκόπωση.

ΚΡΙΟΣ

Τα ξημερώματα σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Σιγά-σιγά θα αρχίσει να ατονεί η επιρροή της, αλλά και σήμερα ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις σχέσεις σας με συνεργάτες και φίλους. Σήμερα η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, σε ένα ζώδιο πριν το δικό σας, σε έναν πιο μυστικό και αθέατο οίκο στο ωροσκόπιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ξημερώματα σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ εύκολο να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις πολλές ώρες δουλειάς και υποχρεώσεων και στις προσωπικές σας ανάγκες κι αυτές της οικογένειας. Η πολλή δουλειά ως γνωστόν τρώει τον αφέντη και μπορεί να σας κάνει να νιώθετε απογοητευμένοι και εξαντλημένοι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ξημερώματα σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Λίγη ώρα μετά η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της επίσκεψη, δίνοντας έναν χαρακτήρα πιο ασταθή μέσα στη μέρα σας και με αρκετή κυκλοθυμία από την πλευρά σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ