Τέσσερις «Άγγελοι» στη νέα καμπάνια της Skims: Heidi Klum, Tyra Banks, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio (φωτό)

Βρήκε και η Kim Kardashian τα «αγγελάκια» της

Φαίνεται πως η Kim Kardashian βρήκε τους «αγγελούς», με τα supermodels Tyra Banks, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio και Candice Swanepoel να ποζάρουν μαζί στη νέα καμπάνια του brand της Skims.

Ειδικότερα οι τέσσερις πρώην άγγελοι της Victoria's Secret λανσάρουν τη συλλογή «Fits Everybody» η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εσώρουχα και κορμάκια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

«Έχει περάσει καιρός από τότε που ήμασταν όλες μαζί, οπότε ήταν τόσο ξεχωριστό το να ξαναβρεθούμε» θα γράψει σε σχετική ανάρτηση στο Instagram η 48χρονη Heidi Klum, η οποία φωτογραφήθηκε επίσης με ένα σκουρόχρωμο σετ εσωρούχων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Ανάλογα post έχουν κάνει στις σελίδες τους στο Instagram και η 40χρονη Ambrosio, όπως και η 33χρονη Swanepoel.

Η μεγαλύτερη των αδερφών Kardashian από πλευράς της αποκάλυψε μέσα από τα social media, ότι κανονικά δεν ήταν να ποζάρει μαζί με τις διάσημες καλλονές. 

«Εντάξει, δεν έπρεπε να είμαι σε αυτήν την καμπάνια @SKIMS, αλλά μπήκα επειδή ήταν πολύ εμβληματική. Παρουσιάζουμε την Tyra, τη Heidi, την Alessandra και την Candice που φορούν την υπογραφή της συλλογής μας SKIMS Fits Everybody» έγραψε στο Instagram.

Τον Απρίλιο του 2021, η αξία του brand Skims ήταν ήδη 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο η εταιρεία της 41χρονης Kim έχει εκτοξευθεί, με αποτίμηση 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αφού συγκέντρωσε 240 εκατομμύρια δολάρια στον τελευταίο γύρο χρηματοδότησής της τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Forbes. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ